Hogyan zajlik a lökéshullám terápia és milyen áron elérhető?

A lökéshullám terápia egyre nagyobb népszerűségnek örvend, ami nem is csoda, hiszen számos ember számára jelent megoldást, akik krónikus fájdalmakkal küzdenek. Már egy-két kezelést követően érezni lehet a jótékony hatásokat. Olvass tovább és tudj meg többet a lökéshullám terápia kezelésről!

Lökéshullám terápia ára megéri a pénzt, ezt biztosan állíthatjuk! A lökéshullám-terápia.hu weboldalon megtekintheted a lökéshullám terápia pontos árát! A kezelés legnagyobb előnye, hogy nem a tüneteket szünteti meg, hanem a panaszok tényleges okait. A lökéshullám terápia nem okoz semmiféle káros hatást vagy mellékhatást a szervezetben és a műtéti beavatkozásokkal szemben nem terheli meg a szervezetet. Azok a betegek, aki mozgásszervi betegségekben szenvednek, a lökéshullám terápia kiváló gyulladás- és fájdalomcsillapító terápia. Ha a munkából, sportból vagy életkorból kifolyólag krónikus fájdalommal küzdesz, akkor azt javasoljuk, hogy mielőbb jelentkezz be lökéshullám terápiára, hogy újra szabadon mozoghass, fájdalmak nélkül.

A lökéshullám terápia kezelés minden esetben egy konzultációval indul, melynek során a vendéggel átbeszéli a szakember a meglévő problémát, valamint a kezelés ütemét. Az állapotfelmérés során kerül sor a beleegyező nyilatkozat kitöltésére, az egészségügyi információs kérdőív kitöltésére, majd a szakember kitapogatja a kezelendő területet a pácienssel átbeszélve. Az állapotfelmérést követően megkezdődik a kezelés a lökéshullám aplikátor és kontakt gél segítségével. A gyógyuláshoz négy-hat alkalmas kezeléssorozatra van szükség. A kezeléseket heti két alkalommal kell megejteni, a kezelésnek pedig három-tíz perc hosszúságúnak kell lennie egy alkalommal. A panaszok már az első alkalom után enyhülnek.