Hőhullámok ellen menopauza vitamin rendelés

A változó kor kezelése nem mellékes kérdés. Hiszen minden nő átéli, és bár természetes folyamatnak tartjuk, nem tagadható le, hogy komoly életminőség romlással járhat. A menopauza azonban nem uralhatja hétköznapjait. Adjon esélyt annak a menopauza gyógyszernek, amelyik természetes alapanyagokból készült!

[wp_ad_camp_1]

Hőhullámok ellen menopauza vitamin rendelés, hogy elfelejthesse a változókor kellemetlen tüneteit! A Promensil tabletta egy teljesen természetes megoldás a menopauza tünet együttesének enyhítésére, melynek fő hatóanyagai a vörösherében található izoflavonok és fitoösztrogének, vagyis növényi hormonok. Ezek képesek pótolni a változókor alatt drasztikusan lecsökkent ösztrogén hormont és annak hatásait, így visszaállhat a szervezetben felborult hormonális egyensúlyt. Sokan aggódnak az orvosok által ajánlott hormonkezelésektől, de szerencsére léteznek teljesen természetes módszerek is, melyek gyengéden, mégis eredményesen csökkentik a menopauzával járó kellemetlenségeket. A Promensil szedése esetén, semmilyen mellékhatástól sem kell tartani még a hosszú távú fogyasztása során sem. Titka az összetevőiben rejlik, amelyek nem mások, mint a vöröshere izoflavon, a méhpempő és a barátcserje.

Ez a menopauza gyógyszer hatékony segítség lehet, a változó korral járó kellemetlenségek ellen, hiszen kimagaslóan jól veszi fel a harcot például a hőhullámokkal, a hangulatingadozásokkal, az éjszakai verejtékezéssel, az alvászavarokkal vagy akár a hüvelyszárazsággal és a nemi vágy csökkenésével is. Emellett védi az érett hölgyek egészségét is a változókor alatt, amikor a csökkenő ösztrogén szintje miatt jelentősen megnövekedik a különféle szív-és érrendszeri betegségek és a csontritkulás kockázata, valamint a koleszterinszint értéke is kórossá válhat. Megőrzi a szív-és érrendszer, valamint a csontok egészségét, továbbá segít a koleszterinszintet az egészséges értékek között tartani.