Htc 950 RX és 270 EG bérelhető

A HTC 950 RX egy távirányítós csiszoló nagy felületekhez. Ez egy szuper csiszoló négy csiszolókoronggal, amely számos funkcióval rendelkezik, amelyek növelik a kapacitást és javítják a kezelő ergonómiáját.

[wp_ad_camp_1]

A Htc 950 RC igazán kedvezményes áron bérelhető az epo-trend.hu weboldalon, tehát ne menjen messzire ha csiszológépet szeretne rendelni, hiszen nálunk a legjobb gépeket találja meg jó áron. Az integrált Mist Cooler System megakadályozza a fémszerszámok túlmelegedését csiszolás közben, és jelentősen növeli a gép köszörülési képességét. A gép rugalmas motorháztetővel van felszerelve, amely megakadályozza a por terjedését, és lehetővé teszi a sarokhoz és az élekhez közeli csiszolást. A HTC 950 RX beépített súlyrendszerrel rendelkezik az csiszolási nyomás több helyzetben történő beállításához, valamint az akkumulátor töltöttségi és kirakodási mozgatásához. A távirányító jelentősen egyszerűsíti a gép kezelését csiszolás és szállítás közben. Azt is lehetővé teszi, hogy hosszú ideig csiszoljon szünet nélkül. A HTC gépei csiszolás közben tökéletesen kiegyensúlyozottak, a rezgésszintek a küszöbértéknél jóval alacsonyabbak. A zajszint nagyon alacsony, és a csiszolás többé-kevésbé pormentes.

A HTC 270 EG-re váltás azt jelenti, hogy az élcsiszolásra fordított idő bármely vállalkozó számára jelentősen csökkenthető. Bízunk benne, hogy a HTC 270 EG a világ első igazi profi élcsiszolója. A HTC termékfejlesztésének középpontjában mindig az ergonómia, a gazdaságosság és az ökológia állt, és ez alól a HTC 270 EG sem kivétel. A gép fejlett, ugyanakkor egyszerűen használható, és sokféle konfigurációs lehetőség teszi lehetővé a kontrolláltabb és ergonómikusabb élcsiszolást, mint valaha. A csiszolófej beállításának X- és Y-tengelyben való képessége biztosítja a tökéletes eredmény elérését csiszoláskor. Ha ki szeretné próbálni ezeket a gépeket, bérelje ki őket az epo-trend.hu weboldalon.