.hu domain regisztráció a hazai piac számára

Magyarország domain végződése a .hu. Ezzel a domain végződéssel érdemes azoknak domain nevet regisztrálniuk, akik elsősorban magyar célközönséget tűztek ki vállalkozásukhoz, illetve magyar termékekkel, szolgáltatással kívánják bevonni magukat az internetes márkaépítés rejtelmeibe. Természetesen más kiterjesztésű is választható, de magyar weboldalnál ez növeli leginkább a renomét.

A .hu domain név regisztrálása már igen egyszerűen véghezvihető, bár vélhetően 1990 körül, amikor is az első .hu domain nevek kiosztásra kerültek hazánkban, nem feltétlen volt papír és gondmentes a munkafolyamat. Így tehát ezért a fejlődésért hálás lehet mindenki, aki mára jutott el odáig, hogy beindítja weboldalát. Visszakanyarodva a domain névhez, az awh.hu web hosting cég Ügyfélportálja által teljesen automatikusan zajlik a .hu domain nevek regisztrálása, átregisztrálása, hosszabbítása. A folyamat természetesen a .hu domain név kitalálásával, majd elérhetőségének ellenőrzésével kezdődik. Ezt követi a néhány kattintással elvégezhető regisztráció, majd némi átfutási idő és adatellenőrzés után akár 10 percen belül használható állapotba kerülhet a kiválasztott név.

A .hu domain nevek kitalálásakor érdemes néhány szempontot figyelembe venni, mint például megjegyezhetőség, kapcsolat a weboldallal, lényegre törés. S persze vannak kötelezően betartandó feltételek is, mint a speciális karakterek kerülése vagy a meghatározott karakterszám. Az awh.hu oldalon nyilvántartásba vett .hu domain nevek regisztrációja és díjszabása egy évre szól, az átregisztrált domain neveket szintén egy évvel hosszabbítják meg. A gyors és megbízható .hu domain regisztrációs szolgáltatás lehetővé teszi, hogy rövid időn belül minden ügyfél elkezdhesse internetes márkaépítését. Az awh.hu csapata a legjobb megoldásokat nyújtja, kedvező árakat biztosítva. Ne késlekedjenek!