Husqvarna gépek minden mennyiségben!

A Husqvarnát a svéd uralkodó rendeletével „Jönköping Puskagyárként” alapították. Működése első éveiben a gyár évente körülbelül 1500 muskétacsövet gyártott. Ez az eredeti termék inspirálta a klasszikus logót, amelyet ma is használnak.

[wp_ad_camp_1]

Husqvarna gépek bérelhetők kedvezményes áron az epo-trend.hu weboldalon ezért ne habozzon, bátran látogasson el hozzánk és megtekintheti gépjeinket, valamint néhány kattintással ki is bérelheti azokat. 1969-ban elérik az anti-vibrációt, vagyis létrejött a Husqvarna 180 láncfűrész, amely úttörő rezgéscsillapító technológiával rendelkezik. Ennek eredményeként az erdészeti dolgozók szerte a világon fokozott kényelmet és irányítást élveztek, miközben dolgoztak. 1972: Új név – új megjelenés: A cég neve hivatalosan „Husqvarna” -ra rövidül. A márkaépítés része egy újabb, letisztultabb logó. 1973: eljön a Husqvarna 140. évfordulója, a világ első, automatikus láncszakadással rendelkező motorfűrészét dobták ekkor piacra. Az innovatív fűrészt az erdészeti dolgozók nagyra értékelték, akiket a visszarúgással járó sérülésektől kíméltek.

1988–1990: Tengerentúli siker: Az Egyesült Államok a Husqvarna legnagyobb szabadtéri termékek piacává válik. Egy új felvásárlás felhatalmazza a vállalatot arra, hogy Európában kerti traktorokat mutasson be. 2009: Láncfűrészes áttörés: A Husqvarna bemutatja az AutoTune technológiát, amely a professzionális láncfűrészek technológiai és környezeti áttörése. Az innováció szabályozza az üzemanyag-áramlást, optimalizálja a teljesítményt és csökkenti a károsanyag-kibocsátást. 2012: A Husqvarna az első, aki egy összkerék-meghajtású hátsó fűnyírót vezet be. A kasza kiemelkedő stabilitást nyújt dombokon és egyenetlen terepen. 2018: Összkerék robotika: A Husqvarna kibővíti robotkasza kínálatát a meredek lejtőkön jól teljesítő Automower AWD modellekkel. A nálunk bérelhető husqvarna gépeket megtalálhatja az epo-trend.hu weboldalon.