Samsung Galaxy Tab S6 áttekintés

Lehet, hogy a Samsung Galaxy Tab S6-ot felülmúlta az újabb Galaxy Tab S7 és Tab S7 Plus amelyek sokkal újabbak ennél, de a maga idejében fontos tablet volt, és akkor is szuper eszköz, ha ön úgy gondolja, hogy minden igényének megfelel.

[wp_ad_camp_1]

Köszönhetően az Apple teljes uralmának a táblagéppiacon – és az iPad Pro új szupertáblázati szintjének – kevés rivális gyártó meri felvenni a versenyt a prémium táblagéppel. A Samsung figyelemre méltó kivétel, mivel folyamatosan kiderült, hogy egy karcsú és jól felszerelt profi táblagépekről van szó. A Samsung Galaxy Tab S6 érkezése megadta nekünk azt az Android tablet bajnokot, amelyre mindig vágyakoztunk. A jó hír az, hogy a Samsung Galaxy Tab S6 kétségtelenül a legfinomabb androidos táblagép és ár szempontjából is nagyon jó. A kérdés továbbra is megválaszolatlan, hogy a Samsung Galaxy Tab S6 elég jó-e ahhoz, hogy komoly megfontolásokat érdemeljen az iPad Pro mellett. A Samsung Galaxy Tab S6 tehát egy jól felszerelt tablet és az iPad Pro mellett a legfontosabb megkülönböztetési pont az S Pen toll használata.

Ezúttal még a készülék kialakításába is beépül, mágnesezett területre hasítva közvetlenül a fő kamera modul alatt. A Tab S6 újra tölti az S Pent, amikor a helyére van reteszelve, és a teljes feltöltése 90 percet vesz igénybe. Bár kétségtelenül klassz, hogy így elrejtheti az S Pent, ez nem különösebben biztonságos. Rendkívül egyszerűnek találtuk kinyomni a tollat ​​a házából, és szinte biztosan azon kapja magát, hogy a táska találja meg valamikor. Mindkét hivatalos Galaxy Tab S6 tok magában foglalja ezt a nagyon hasznos S Pent. Egy ilyen S pen szinte elengedhetetlen, ha ezzel a táblagéppel kíván együtt utazni. Ha jól működő de mégis megfizethető árú tabletet keres, akkor a Samsung Galaxy Tab S6 minden igényét kielégítheti majd.