iPad Air 3 (2019) áttekintés

Az iPad Air3 bár nem olyan aranyos, mint a 7,9 hüvelykes iPad mini, és hagyományos megjelenése kissé unalmassá teheti a prémium kategóriás iPad Pro 11 és iPad Pro 12.9-hez képest. Néhány napig tartott tesztelés, de végül rájöttünk, miért fontos még mindig ez az iPad.

[wp_ad_camp_1]

Az iPad Air 4, amelyet egy évvel az Air 3 után dobtak piacra, sokkal inkább hasonlít az iPad Pro-ra tervezése és specifikációi tekintetében. Az Apple egyértelműen megpróbálja elterelni az Air vonalat „az alulértékelt középső gyermek” státusztól, és az iPad Air 3 a régi módszerek utolsó ereklyéje. Idővel rájöttünk, hogy az iPad Air 3 az iPad azok számára, akik „kicsit többet” akarnak, mint amit a belépő szintű iPad 9.7 kínál. Kiváló, 10,5 hüvelykes képernyője, vékonyabb keretű kijelzője gyorsabb chipset kínál, amely megfelel az iPhone XS teljesítményének, és nagyobb felbontású előlapi kamerával rendelkezik. Amikor teszteltük az eszközt, az iOS 12-őt futtatta.

A multitasking támogatást biztosan megtalálja, de túl gyakran találtunk jobb MacBookot a közepesen összetett munkafolyamatok kezelésére. Ez is csak az első generációs Apple ceruzával működik, a mágneses második generációs ceruzával nem, és az opcionális intelligens billentyűzet nem világít, mint egy MacBook billentyűzet. Ez megnehezíti a sötétben történő gépelést. Az iPadek hagyományosan ugyanazon az iOS-n futnak, mint az iPhone-ok, de miután teszteltük az iPad-et, az Apple kiadta saját offshoot operációs rendszerét, az úgynevezett iPadOS-t. Még nem teszteltük az iPadOS-t ezen az iPad-en, de más táblagépeken használtuk, ahol eddig szuperül ment. Ez az új operációs rendszer segít a nagy iPhone-ok iPadjeinek lenyűgöző mac-szerű munkaállomásokká alakításában olyan funkciókkal, mint a gesztusvezérlés és a továbbfejlesztett jelölések.