Padlócsiszolás alacsony áron

A HTC Superfloor Platinum a legfényesebb felületet adja, és ezt a koncepciót szoktuk ajánlani ügyfeleinknek. Több őrlési fázist foglal magában, mint a többi koncepció. Ennek eredménye egy verhetetlenül tartós padló. A teherautó kerekei és anyagai nem hagynak nyomokat a fényes felületen, és a fény gyengéden visszaverődik a padlóról.

[wp_ad_camp_1]

Padlócsiszolás vár mindenkit az epo-trend.hu weboldalon, ezért kattintson bátran ide és tudjon meg mindent a padlócsiszolás folyamatáról. Az Arany koncepció során nem csiszolják olyan mélyen a betont, mint a Platinumnál. A többi elképzeléshez hasonlóan az Arany magában foglalja a padló polírozását a HTC Twister készülékkel, hogy olyan fényességet érjen el, amely majdnem olyan ragyogó, mint a platina felület. Az Arany koncepció olyan padlót állít elő, amely kiválóan ellenáll a teherautó kerekeinek stb. A HTC Superfloor Gold ideális a már egyenletes és sík betonpadlókhoz. A Silver koncepció a Platinum változata. Ezzel a koncepcióval ugyanolyan mélyen belefúrnak a betonba, mint a Platinum esetében, de nem csiszolják azt. Az ezüst tehát kiváló, ha matt felületű padlót szeretne. A bronz a legkevesebb csiszolási és polírozási szakasz. A felület felső rétegét ilyenkor polírozzák, de nem távolítják el. Ez a folyamat erősebb felületi pasztát hoz létre, fényes felülettel.

A HTC Superfloor előnyei: Esztétikailag vonzó, környezetbarát opció, minőségének elvesztése nélkül színezhető, csúszásbiztos még nedves padló esetén is, ez tartozik a legmagasabb tűzvédelmi osztályba, ráadásul könnyen tisztítható. Nincsenek teherautó nyomok stb. Bővebb leírásért és további információkért keresse fel az epo-trend.hu weboldalt és itt megtudhatja a HTC superfloor termékek árát is. Weboldalunkon megtekintheti elérhetőségeinket is és felteheti nekünk kérdéseit a termékekkel kapcsolatban.