Karácsonyi dekor fények várják az interneten is

Fontolja meg a következő trükköket, hogy megtakarítsa az energiaszámlát az ünnepek alatt: Használjon automatikus időzítőket a világítási kijelzők ki- és bekapcsolásához. Válasszon LED karácsonyi fényeket az izzólámpák helyett, különösen, ha nagy területeket fed le. További részletekért olvasson tovább.

Karácsonyi dekor fények várják online a citidepo.hu weboldalon, tehát ne habozzon, keressen fel minket és nem fogja megbánni. Ha a bokrokat és cserjéket fénnyel burkolja be, nagyobb területet fed le kevesebb szállal és kevesebb munkával. A faágak takarásakor használjon 6-8 hüvelyk távolságot hagyó lámpákat az izzók között, hogy szorosan körbe tudja csavarni a vezetékeket. Általános szabály: Tervezzen körülbelül 100 mini karácsonyfalámpát függőleges másfél lábnyi fára. A 4 hüvelykes izzótávolságú szálak több területet világítanak meg, alacsonyabb költségek mellett. A 6-8 hüvelykes izzótávolságú szálak a legjobbak az ágak szoros becsomagolásához. Vannak, akik a színes vagy a fehér karácsonyi fényeket preferálják, és íme néhány szempont: A fehér karácsonyi fények időtlen megjelenést kölcsönöznek, míg a színes fények szórakoztatóak és ünnepiek.

Ezenkívül összehangolhatja őket összetett tervek létrehozásához. Nem minden fehér LED-lámpa ugyanolyan árnyalatú. Némelyik meleg sárga fényt ad, míg mások kékebb árnyalatúak. A nagy területeket egyszínű szálakkal színezheti ki a drámai hatás érdekében. Vonja be a gyerekeket azáltal, hogy lehetővé teszi számukra, hogy egy általuk választott színsémával fedjenek le egy kijelölt területet. Amennyiben még ennél is többet tudna meg nem árthat benézni a citidepo.hu weboldalra. Weboldalunkra látogatva megtekintheti a teljes kínálatot és a karácsonyi dekor fények illusztrációit is.