Kedvező gépelés árak

A gépelés.hu weboldalon nemcsak magyar nyelvű gépírást vállalunk, de német, angol és latin nyelvűt is. Érdemes minket választani gyorsaságunk, profizmusunk, diszkréciónk és folyamatos innovációnk miatt. Gépíróink percenként több ezer karaktert képesek begépelni, ezért dokumentuma egy szempillantás alatt elkészül majd. További információkért keresse fel weboldalunkat a gépelés.hu-t.

[wp_ad_camp_1]

Kedvező gépelés árak elérhetőek a gépelés.hu weboldalon, ezért ha önnek sincs ideje dokumentumokat begépelni vagy nem tud gyorsan gépelni, akkor nyugodtan felveheti velünk a kapcsolatot. Gépíróink nemcsak magyar nyelvű szövegek begépelését vállalják, hanem angol, német, illetve latin szövegeket is szívesen begépelnek. A diktálás utáni idegennyelvű szöveg 0,44 ft-ba kerül leütésenként, a rögzített hanganyag begépelése szintén 0,44 ft, míg a kézirat begépelése 0,48 ft leütésenként, végül pedig a nyomtatott szöveg begépelését gépíróink 0,40 ft-ért vállalják leütésenként. Nálunk minden gépíró titoktartási szerződést köt, így bátran megbízhat majd bennünk.

Amennyiben többet szeretne megtudni gépelési és gépírási szolgáltatásainkról vagy megtekintené az árakat referenciáinkkal együtt akkor nem árthat felkeresni weboldalunkat a gépelés.hu-t, hiszen itt mindent megtudhat rólunk és szolgáltatásainkról is ráadásul megtekintheti elérhetőségeinket is. Ha kérdései lennének valamelyik gépírási szolgáltatásunkról nincs más dolga mint felvenni a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal a szbgepeles@gmail.com e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 30 470 0911 telefonszámot és mi azonnal visszajelzünk majd minden kedves érdeklődőnek, hogy válaszolhassunk a feltett kérdésekre. A gépelés árak rendkívül alacsonyak nálunk, ezért megéri hozzánk fordulni.