Kert grill online rendelése olcsón

A kültéri grillezés nagyon népszerű módszer a főzésre. Valójában a világ háztartásainak körülbelül 75 százalékában van grill. A grill egy főzőfelületből áll, amely jellemzően párhuzamos fémrudakból vagy porcelán borítású fémrácsokból áll, olyan üzemanyagforrás felett, amely intenzív hőt képes előállítani, általában 500 Fahrenheit (260 C) vagy annál magasabb hőmérsékletig.

[wp_ad_camp_1]

Kert grill online rendelés várja a citidepo.hu weboldalra látogatva, tehát nézzen be hozzánk még ma és csapjon le jobbnál jobb grillezőinkre.  A grill alkatrészei a nagyon egyszerűtől a hihetetlenül kifinomultig terjedhetnek. A legegyszerűbb grill egy szénégő, és három részből áll: főzési felület, faszén-tartály, grill-tartó. Ennek az elrendezésnek egy általános változata sekély, kerek, fém állványra szerelt edényt használ, kerek főzőgrillel, amely a tartály tetején fekszik. A széngrill ennél összetettebb is lehet – némelyik tetővel fedi a grillt és további többszintű főzési felületeket ad hozzá – de az alapok ugyanazok. A széngrill üzemanyagforrása legalább 5000 éve létezik. Senki sem biztos abban, hogy ki fedezte fel a szenet, vagy akár milyen civilizáció használta fel először. A szén bizonyítékát az egész világon megtalálták. Még az egyiptomi múmiák balzsamozásának folyamatában is használták!

Lehet, hogy nem veszi észre, de a szén nem kőzet. Ez valójában fa! A faszenet a fa magas hőmérsékletre hevítésével hozzák létre oxigén hiányában. Vagyis fát vesz, betesz egy lezárt acél vagy agyag dobozba, és kb. 1000 F (538 C) hőmérsékletre melegíti. Miért esne át egy ilyen unalmas folyamaton, ahelyett, hogy csak a fát égetne, ahogy van? A frissen vágott fa sok vizet tartalmaz – néha súlyának több mint a fele víz. A fűszerezett fa (egy-két évig ülni hagyott fa) vagy a kemencében szárított fa sokkal kevesebb vizet tartalmaz, de mégis tartalmaz. A vizes fa nem teszi lehetővé a nagyon hatékony főzést. Amennyiben kerti grillt keres nézzen be a citidepo.hu-ra.