Kerti szerszámok minden mennyiségben!

A kerti eszközök vásárlásakor könnyű túlzásba esni. Sok helyet foglalhatnak el, és sok pénzbe kerülhetnek, de ha az alapokra összpontosítanak, akkor a fészer vagy tárolóhely túlzsúfolttá válhat. Mindig vannak nagyobbak és jobbak, de a legjobb minőségű eszközök megvásárlása, amelyeket a költségkerete lehetővé tesz, és azok fenntartása nagyban hozzájárulhat befektetésének maximális kihasználásához.

[wp_ad_camp_1]

Kerti szerszámok rendelhetőek a citidepo.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk és itt megtalálhatja teljes kínálatunkat a jobbnál jobb termékekkel amelyeket kedvező áron megvehet. A metszők, más néven metszőollók, segítenek uralkodni azokon a növényeken, amelyek kikerülnek a keze alól és átveszik az irányítást. A metszőgépek éles pengével vágnak sík felületen, hasonlóan a deszkán lévő késhez. A bypass metszők éles pengével vágnak át egy éles szélű lapos felületen, inkább ollóhoz hasonlóan. Az üllőmetszők a legalkalmasabbak az elhalt fa számára, ezért a friss, zöld szárakon és ágakon a sérüléseket okozhatnak. A metszőknek illeszkedniük kell a tenyerébe. A racsnis metszők fokozott vágási szilárdságot biztosítanak, tökéletes azok számára, akiknek csökkent a kéz ereje vagy ízületi gyulladásuk van.

A tisztább vágások és a növények kisebb sérülése érdekében a metszőket rendszeresen meg kell élesíteni. Egy másik vágószerszám, a végvágók alapvetően hosszú nyelű metszőgépek, amelyeket nehezen elérhető területek vágására és vastagabb ágak vágására használnak. A hosszú fogantyúk biztosítják azt a vágást, amely ahhoz szükséges, hogy legfeljebb egy hüvelyk átmérőjű ágakat vágjon át. Vannak üllő és bypass típusok, akárcsak a metszők esetében. A fogantyúk általában 16 és 36 hüvelyk között mozognak. Amennyiben többet tudna meg a kerti berendezésekből nézzen be a citidepo.hu-ra.