Készítsd el saját e-liquid folyadékod!

Az e-cigarettázás egyre nagyobb népszerűségnek örvend, aminek köszönhetően egyre többen érdeklődnek nem csak a téma iránt, hanem az e-liquid folyadék házi kikeverése kapcsán is. Az e-cigarettázás ugyanis sokkal olcsóbb lehet abban az esetben, ha magadnak készíted az e-liquid folyadékot, ráadásul saját ízlésednek megfelelő aromájú lehet.

E-liquid kapcsán gyakori dilemma, hogy készen érdemes beszerezni, esetleg érdemes-e kísérletezni. Vannak, akik nem szeretnének a mixtúra összeállításával foglalkozni, míg mások előszeretettel próbálnak ki több ízt és szívesen mixelnek. Ha az utóbbi tábort erősíted, akkor lehetőségek tárháza nyílik meg előtted, hiszen rengeteg ízből tudsz válogatni, ennek pedig az az előnye, hogy sosem fogod megunni az e-cigarettázást és elkészítheted a szájízednek leginkább megfelelő e-liquidet. Természetesen az ár is fontos szempont, márpedig, ha saját magadnak mixeled az e liquidet, akkor akár tizenötször olcsóbban jöhetsz ki. A saját készítésű e-liquid elkészítéséhez mindenképp szükséged lesz egy alapfolyadékra, amely lehet propilén-glikol vagy növényi glicerin, továbbá ezek elegye is.

Választhatsz nikotinmentes és nikotinos liquid bázisfolyadékot. Célszerű nikotinmentes bázisfolyadékot vásárolnod, ugyanis ezek nem okoznak függőséget. Ha szeretnél leszokni a nikotinról, akkor a nikotin fokozatos csökkentése jelenti a megoldást. A bázisfolyadékhoz kell hozzáadni a kiválasztott ízesítésű aromát. Arra a kérdésre, hogy számodra melyik aroma az ideális, nem könnyű válaszolni, sőt lehetetlen, ugyanis ez egyéni ízlés kérdése. Egyesek az édesebb ízeket preferálják, míg mások a teltebb aromákat részesítik előnyben. Ha szeretnéd megtekinteni a minőségi kínálatot, akkor mindenképp érdemes ellátogatni a gandalfliquid.hu webáruházba!