Kismama fotózás a portré fotósok csapatával

Vannak bizonyos mérföldkövek az életben, melyeket jó megörökíteni. Ilyen például az esküvő, a születésnapok, az eljegyzés, valamint a babavárás is. Ha szeretné megörökíteni kerekedő pocakját és a várandósság csodás pillanatait, akkor érdemes profi fotóssal együtt működni. Például a portré fotósok csapatának kiváló tagjaival.

[wp_ad_camp_1]

Kismama fotózás során mindig jó a hangulat! A portré fotósok csapatából Sánta Gréti több éve foglalkozik kismama fotózással. Vele mindig jó hangulatban telnek a fotózások és a végeredmény önmagáért beszél. A kismamákkal könnyedén szót ért és pontosan tudja, hogyan valósíthatók meg az elképzelések. A kismama fotózást a 29-35. héten érdemes megejteni, mivel ennél korábban a pocak nem látszik eléggé, így a képek sem lesznek annyira megnyerőek. A későbbiek folyamán pedig azért nem szerencsés elkészíteni a képeket, mert a kismamának megterhelő lehet egészségügyi szempontból. A portrefotosok.hu weboldalra ellátogatva megtekinthetők a csomag ajánlatok. Kétféle csomag ajánlat közül lehet választani, ezekről részletes információk találhatók a weboldalon. A képeken természetesen a büszke apuka is szerepelhet, ha elég bátor, hogy kamera elé lépjen.

A kismama fotózásra érkezhet a kismama saját ruhában, de akár bérlésre is van lehetőség. Több, mint száz csodaszép ruha áll rendelkezésre. A képek készülhetnek a természetben, de akár dekoratívan berendezett fotóstúdióban is készülhetnek a képek. Érdemes ellátogatni a portrefotosok.hu weboldalra, ahol megtekinthetők a referencia fotók, melyek egytől-egyig vonzzák a szemet. A weboldalon természetesen elérhetőség is található, ugyanakkor a weboldalon is van lehetőség időpont foglalásra. Bővebb információkért látogasson el a portrefotosok.hu weboldalra és tájékozódjon!