Kiváló csapatépítő programok a Balatonon

Ha a megszokott, sablonos csapatépítő helyszínek helyett egy igazán élvezetes, nem mindennapi helyszínt szeretnél választani, akkor érdemes a Phoenix vitorlásra voksolni. Talán egy vitorlás első hangzásra nem tűnik ideális helyszínnek, de hidd el, sokkal jobb döntés, mint egy unalmas tárgyalóterem.

Csapatépítő programok a Balatonon nem a megszokott formában! Aki már több csapatépítő programon is részt vett, az valószínűleg egy újabb csapatépítő gondolatától is rosszul van. Sajnos gyakran ezek az események ugyanarra a sablonra épülnek. A legrosszabb, ha a munkahelyen vagy egy ahhoz hasonló irodai környezetben kerül megtartásra az esemény. Ha idén valami igazán különleges a cél, amely nem csak összekovácsolja a csapatot, de a kollégákat is felrázza, akkor érdemes a részt venni a kollégákkal együtt egy csapatépítő vitorlázáson. A sikeres cég titka elsősorban az összeszokott, sikeresen együttműködő csapat. A vitorlázás kiválóan képes felszínre hozni a csapatmunka erejét. A csapattagok hamar ráébrednek, hogy együtt sokkal többre képesek, mint egyenként és így a hajó is gyorsabban halad. A vízen töltött nap kiválóan összehozza a munkatársakat, javít a kommunikáción és a csapategység is erősödik.

Bármilyen céges programról van szó, legyen az csapatépítő, kötetlen céges program vagy akár brainstorming, esetleg egész egyszerűen csak ki kell ereszteni a fáradt gőzt, a Phoenix vitorláshajó tökéletes helyszín ennek érdekében. A vitorláshajón való csapatépítés arra is kiváló, hogy a csapattagok kimozduljanak a komfortzónájukból. A Phoenix fedélzetére érkezők jellemzően nem igazán járatosak a vitorlázásban, a legénység is így számol. A fedélzeten mindenki biztonságban van. A vitorláshajón való csapatépítés mindenkinek életre szóló élmény!