Komplett kipufogó javítás magas minőségben megbízható szakemberektől

Úgy érzi nincs teljesítménye autójának? vagy nagyon hangos és a vezetés közben rendszeresen kipufogógázszagot érez? Nagy valószínűséggel a gépjármű kipufogórendszerében nem stimmel valami. A kipufogójavítás egyáltalán nem egyszerű, ezért mindenképp azt javasoljuk, hogy kérje szakember segítségét!

[wp_ad_camp_1]

Komplett kipufogó javítás magas minőségben a kiváló szakemberekkel rendelkező Bosch Car Szervizben! A szakemberek több évtizedes szakértelmének és tapasztalatának köszönhetően nagyszerű áron teljes körű szolgáltatást tudnak nyújtani! Nagyon gyakran az alkatrész cseréje jelenti a megoldást, azonban olykor a javítás, tisztítás is komoly eredményekhez vezet. A kipufogórendszer állapota, működése a motor teljesítményére is kihat, illetve az autóüzembiztonságára és a környezetvédelmi kibocsátási értékek betartására. A Bosch Car Szerviz teljes körű prémium szolgáltatást nyújt, ha kipufogójavításról van szó. Egy átfogó kipufogórendszer ellenőrzés során kiderülhet az EGR-szelep vagy a részecskeszűrő elszennyeződése, a katalizátor nem megfelelő működése, a lambdaszonda hibája. A kipufogójavítás során mindig drágább a csere, viszont tartósabb megoldást jelent. Nagyon gyakran a részecskeszűrő tisztítás is csodákra képes.

Nagyon gyakran a kipufogóból távozó kipufogógáz büdössé válik. Ennek több oka is lehet, például, ha a kipufogórendszerre olaj szivárog. A szivárgás jellemzően a kipufogócsonknál jelentkezik. Ha felhevül a motor, akkor az olaj elkezd ráégni az alkatrészekre, melynek eredménye a kellemetlen szúrós szag. Nagyon gyakran az elkopó ajtó- és ablaktömítések miatt ez a szag az utastérbe is beszökik és jól érezhető lesz. Bővebb információkért látogasson el a ka-autoszerviz.hu weboldalra és tájékozódjon!