Leucin készítmények alacsony áron!

A leucin egy esszenciális aminosav, amelyet a fehérjék bioszintézisében használnak. A leucin egy α-aminosav, ami azt jelenti, hogy tartalmaz egy α-aminocsoportot (amely biológiai körülmények között protonált −NH3+ formában van), egy α-karbonsavcsoportot (amely biológiai körülmények között deprotonált −COO− formában van) és egy oldallánc izobutil-csoportot, így ez egy nem poláris alifás aminosav.

Leucin készítmények kaphatóak a vitaminstore.hu weboldalon, tehát nézzen be ön is ide, ha úgy érzi szüksége lenne egy kis leucinra. Az ember számára nélkülözhetetlen, de a szervezet nem tudja szintetizálni: az étrendből kell beszerezni vagy étrend kiegészítők által. Az emberi táplálékforrások olyan fehérjét tartalmazó élelmiszerek, mint a húsok, tejtermékek, szójatermékek, valamint a bab és más hüvelyesek. A valinhoz és az izoleucinhoz hasonlóan a leucin elágazó láncú aminosav. A leucin metabolizmusának elsődleges metabolikus végtermékei az acetil-CoA és az acetoacetát; következésképpen egyike a két kizárólag ketogén aminosavnak, a lizin pedig a másik. Ez a legfontosabb ketogén aminosav az emberben. A leucin és a β-hidroxi-β-metil-vajsav, egy kisebb leucin metabolit, farmakológiai aktivitást mutatnak az emberben, és kimutatták, hogy elősegítik a fehérje bioszintézist a rapamicin (mTOR) mechanikus célpontjának foszforilációján keresztül.

Úgy találták, hogy étrend-kiegészítőként a leucin lassítja az izomszövet lebomlását azáltal, hogy fokozza az izomfehérjék szintézisét idős patkányokban. További tanulmányokra van szükség, lehetőleg olyanokra, amelyek a társadalom objektív, véletlenszerű mintáján alapulnak. Amennyiben többet tudna meg és leucin termékeket rendelne, nézzen be a vitaminstore.hu weboldalra.