Life tv műsorok az interneten

A Zálogcsillagok egy amerikai reality televíziós sorozat, amelyet a Life tv vetít és a Leftfield Pictures gyárt. A sorozatot a nevadai Las Vegas-ban forgatják, ahol a világhírű zálogház napi tevékenységét mutatja be, amely egy 1989-ben nyitott, 24 órás családi vállalkozás. Eredetileg Richard „Old Man” Harrisonés fia, Rick üzemeltette. Harrison, Rick fia, Corey „Big Hoss” Harrison, és Corey gyermekkori barátja, Austin „Chumlee” Russell is ott dolgozik.

[wp_ad_camp_1]

Life tv műsorok, köztük a Zálogcsillagok kezdési időpontjai megtekinthetőek a musor.tv weboldalon, tehát kattintson ide és mindent megtalál ami érdekelheti. A sorozat, amely a hálózat legmagasabb besorolású műsorává vált, és a Jersey Shore mögött a 2. számú valóságshow lett, 2009. július 26-án debütált. A sorozat bemutatja a személyzet interakcióit az ügyfelekkel, akik különféle tárgyakat hoznak eladásra vagy zálogra, és akiket az árakon alkudozva mutatnak be, és megvitatják annak történelmi hátterét, az ott dolgozók elbeszélésével. A sorozat a szereplők közötti személyközi konfliktusokat is követi.

Számos helyi szakértő különféle területeken rendszeresen felbecsüli az eladott vagy zálogtárgyak értékelését is, akik közül kettő folytatta saját spin-off programját. Az antik restaurátor/metálművész, Rick Dale a sorozat első spin-offjának, az American Restorationnek a sztárja, amelynek 2010 októberében volt a premierje, és Danny „The Count” Koker szerelő/autó-restaurátor szakértő a második spin-offban, a Counting Cars-ban szerepel, amely 2012. augusztus 13-án debütált. A show 16. évadjának premierje 2019. január 21-én volt, új, egy órás formátumban. A Zálogcsillagok Brent Montgomery-vel és Colby Gaines-szel kezdődött a Leftfield Pictures-től. Bővebb leírásért és a kezdési időpontokért keresse fel a musor.tv weboldalt.