L’oreal steampod – minőség, hatékonyság és innovatív gőztechnológia

Szereti a hajformázást, de utál a haj töredezésével foglalkozni? Ismerje meg a Steampodot. A L’Oreal Professionnel innovatív hőformázó eszköze innovatív gőztechnológiát és beépített fésűt használ, amelyek együttesen növelik a hőlapok teljesítményét, hogy azonnal átalakítsák a hajat, akár 91%-kal kevesebb töredezéssel, kevesebb idő alatt és kétszer gyorsabban, kétszer simább eredményekkel.

L’oreal steampod kapható a szepsegcikk.hu weboldalon, ezért nem kell messzire mennie, látogasson el hozzánk és tekintse meg szuper steampod termékeinket, amiket a legjobb áron hazavihet. Mindegy, hogy Ön minden nap a vasaló után nyúl, vagy csak különleges alkalmakra használja, ez a többcélú gőzös hajvasaló és hajsütővas exkluzív gőztechnológiát alkalmazva finom vízmolekulákat juttat a haj kutikulájába minden egyes mozdulattal –a beépített, szivárgásmentes víztartály lehetővé teszi egy teljes hajkorona formázását anélkül, hogy újra kellene töltenie, az integrált, kivehető fésű pedig formázás közben kibontja a hajat, és megtartja az állagát a kiegyenesítés vagy hullámok létrehozása közben. A 360°-ban forgó zsinór extra hosszú és segít a problémamentes hullámok létrehozásában, míg a keményen eloxált, nagy ellenállású lebegő alumíniumlemezek egyenletes nyomást biztosítanak az egész hajra.

Ez az eszköz intelligens hőszabályozást is tartalmaz három hőfokozattal: 350° F, 390 °F és 410 °F, amelyek hőmérsékletét másodpercenként kétszer ellenőrzik az állandó hőmérséklet érdekében. A Steampod minden hajtípusra alkalmas. A Steampod messze nem csak egy átlagos hajvasaló. Az innovatív dizájnnak köszönhetően a Steampod segítségével sokféle megjelenést érhet el, a sima hajtól a pattogó fürtökig. Amennyiben többet tudna meg erről, keresse fel a szepsegcikk.hu weboldalt.