M1 műsora online!

Az M1 a magyar közmédia egyik fontos csatornája, Magyarország első és legidősebb televíziója. 1957 óta hírműsorokat, közérdekű információkat és szórakoztató műsorokat szolgáltat a nézőknek, 2015. március 15-én elsősorban a napi aktualitásokkal foglalkozó hírcsatornává vált, amely néhány magazinműsort is sugároz. Az új országos főcsatorna a Duna lett, amely átvette az egykori M1 szórakoztató műsorait.

[wp_ad_camp_1]

M1 csatorna műsora elérhető a musor.tv weboldalon tehát ha meg szeretne tekinteni, hogy a mai napon vagy a héten milyen műsor lesz nézhető az M1-en, akkor itt a helye nálunk hiszen műsorújságunkat teljesen ingyenesen megtekintheti sorbaállás nélkül. A csatorna hirdetési idejét az Atmedia értékesíti. A rádiós műsorszolgáltatás folyamatos bővítése és fejlesztése mellett az 1950-es évekre szükség volt a nyugaton terjedő televíziós állomások bevezetésére. Az első tesztet a Gyáli úti postatesztelő állomásról közvetítették 1953. december 15-én. A második próbaüzemre 1955 júniusában került sor a Szabadság-hegyen, a volt Hargita szálloda mellett, a Magyar Posta Kísérleti Intézetben.

Tényleges működését 1957. május 1-jén kezdte meg a sugárzást, a munkásnap tiszteletére rendezett ünnepségen. A rendszeres televíziós műsorszórás csak 1958-ban kezdődött, addig az adótornyok csak tesztüzemben működtek. Ahhoz azonban, hogy az egész országot lefedje, új adókat kellett kiépíteni, ezért országszerte ismétlő állomások épültek. Manapság az M1 csatornán olyan érdekes műsorokat tekinthet meg, mint a Kárpát-Medence, a magyar gazda, a Ma délután, vagy éppen az angol nyelvű hírek. Amennyiben mindent meg szeretne tudni az M1 műsorairól, bátran keresse fel a musor.tv weboldalt. Weboldalunkon természetesen más csatornák egész heti műsorát is megtekintheti.