Magas színvonalú tároló sátor jó áron!

Ha tároló sátort készül éppen vásárolni, az első feladat az, hogy kiszámolja, mennyi tárhelyre van szüksége. Különös figyelmet fordítson az oldalfal magasságára, és olyat válasszon, amely a legjobban megfelel az Ön igényeinek.

Tároló sátor rendelhető a gravetti.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk még ma és válogasson kedvére a profi és minőségi sátrak kínálatában. Az akár 4m falmagasságú professzionális tárolósátor lehetővé teszi a raktárterület maximalizálását az áruk és a rakomány egymásra rakhatóságával. Még a viszonylag kis tárolóterületek is optimálisan kihasználhatók. Fontos figyelembe venni a kültéri korlátokat, és gondoskodni kell arról, hogy a sátor felállításakor ne legyenek váratlan akadályok, például hosszú ágak vagy vezetékek. Legyen kreatív: Gondolkozzon el a további munka- és tárhely lehetőségén. Ha télen védve és szárazon szeretné tartani a munkagépeket és munkajárműveket, tudna-e helyet biztosítani a hobbinak vagy játéknak? Ha rövid távú tárolásra van szüksége, a sátor kényelmes pihenőhelyként is funkcionálhat? Vagy árnyékot adna a szabadban dolgozó személyzetnek?

Az oldalunkon elérhető termékek több kategóriába sorolhatók, a felhasznált anyagok tekintetében. Mindegyik kategória kínál valami egyedit a ponyva tartóssága, a váz szilárdsága és stabilitása, valamint természetesen az ár tekintetében. Tárolósátras megoldásainkat egész éves használatra terveztük. Az tárolósátor alapkerettel vagy tetőerősítéssel építhető fel, és viszonylag könnyű PVC ponyvával rendelkezik, melynek súlya kb. 500 g/m². Ha a munkagépeket vagy a kültéri felszereléseket biztonságosan és szárazon szeretné tartani egy kerti fészerben, ez remekül beválik. Könnyebb és meglehetősen egyszerű összeszerelése miatt ez a tárolósátor különösen alkalmas hordozható vagy rövid távú használatra. További részletekért és rendelésért érdemes benézni a gravetti.hu-ra.