Magasfokú biztonság multiszéf által!

Az értéktárolásra ma már számtalan módszer létezik, azonban még mindig az úgy nevezett multiszéfek jelentik az egyik legjobb megoldást. A multiszéfek több fiókkal rendelkeznek és ami talán még lényegesebb, hogy MABISZ minősítéssel is.

[wp_ad_camp_1]

Multiszéf – Az olyan helyeken, ahol napi szinten nagy a pénzforgalom, fontos a megfelelő biztonságtechnikai lépések megtétele. Ide tartozik a széfek, multiszéfek alkalmazása is. Az értéktárolók esetében nagyon nem mindegy, hogy milyet választ, ugyanis egy esetleges betörés során fontos, hogy az értékeket ne tudja magával vinni a betörő. A multiszéfek nagyon magas biztonsági szinttel rendelkeznek, így biztos lehet benne, hogy az értékek biztonságban lesznek a multiszéf mélyén. Természetesen az sem mindegy, hogy honnan rendel. Ha a megbízhatóság komoly kritérium Önnél, akkor érdemes a banktechsafe.hu webáruházat választani, ahol megtalálja a három fiókos és a négy fiókos multiszéfeket egyaránt. Mindkettő komoly biztonsági szinttel rendelkezik, így nagy pénzforgalommal járó vállalkozások számára kifejezetten ajánljuk!

A multiszéfek kialakításuknak köszönhetően akár a pult alatt is elhelyezhetők, ami azért is szerencsés, mert akár közvetlenül a pénztári munkahely mellett is helyet kaphat, vagyis így igazán praktikus lehet használata. Maximum három kezelői kód adható meg hozzá, ami azt jelenti, hogy egy időben két oldalról is, vagy akár különböző műszakokban is kezelhetik a multiszéfet. Amit fontosnak tartunk kiemelni, hogy a banktechsafe.hu webáruház által forgalmazott multiszéf MABISZ minősítéssel rendelkezik. Ha szeretne bővebb információkhoz jutni a multiszéf kapcsán, akkor érdemes ellátogatni a banktechsafe.hu webáruházba, ahol meg is tudja tekinteni ezeket a széfeket!