Magasnyomású mosó rendelhető online

A magasnyomású mosó egy nagynyomású mechanikus permetezőgép, amelyet laza festék, penész, por, iszap és szennyeződések eltávolítására használnak felületekről és tárgyakról, például épületekről, járművekről és betonfelületekről. A mosógép térfogatát gallonban vagy literben/percben fejezik ki.

[wp_ad_camp_1]

Magasnyomású mosó rendelhető online a citidepo.hu weboldalon méghozzá igen kedvezményes áron, tehát megéri benézni hozzánk hogy többet tudjon meg a rendelésről. Fontos, hogy a vízellátás megfelelő legyen a hozzá csatlakoztatott nyomásmosó számára.  Győződjön meg róla, hogy a vízforrása képes biztosítani a gallon/perc értéket, amire a szivattyúnak szüksége van. Az alapnyomásos mosó egy motorból áll (akár elektromos, belső égésű, pneumatikus, akár hidraulikus), amely nagynyomású vízszivattyút, nagynyomású tömlőt és kioldópisztoly típusú kapcsolót működtet. Ahogy egy kerti tömlőfúvókát használnak a víz sebességének növelésére, a nyomásmosó fúvóka nagy nyomást és sebességet hoz létre.

Különböző típusú fúvókák állnak rendelkezésre különböző alkalmazásokhoz. Egyes fúvókák egy vízsugarat hoznak létre, amely háromszög síkban van (ventilátor mintázat), mások egy vékony vízsugarat bocsátanak ki, amely gyorsan körbefut (kúpmintázat). A nagyobb áramlási sebességet biztosító fúvókák csökkentik a kimeneti nyomást. A legtöbb fúvóka közvetlenül a ravaszt rögzíti. Egyes alátétek megfelelő fúvókával lehetővé teszik a mosószer bevezetését a vízáramba, elősegítve a tisztítási folyamatot. Kétféle kémiai injektor áll rendelkezésre – egy nagynyomású injektor, amely során vegyi anyag bevezetését követően a víz elhagyja a szivattyút (egy downstream injektor), és egy alacsony nyomású injektor, amely a vegyi anyag bevezetését megelőzően lép be a vízzel a pumpába (egy upstream injektor). További részleteket és nagynyomású mosókat a citidepo.hu weboldalon talál.