Mangosztán fogyasztása és a Vegnum Multi-D vitamin

A megfelelő vitamin bevitel az emberek jelentős részénél problémát jelent. A többség nem szed semmilyen vitamint, nemhogy multivitamint és étkezése tápanyagszegény, gyakran egyoldalú. Így nem csoda, hogy a téli megbetegedésekkel tűzdelt időszakban nagyon sokan ágynak dőlnek.

[wp_ad_camp_1]

Mangosztán fogyasztása – A megfelelő étkezés által nagyon sok ásványi anyag és vitamin bevihető a szervezetbe. Ugyanakkor nem könnyű kizárólag zöldség és gyümölcs fogyasztás által bevinni a szükséges vitaminokat, különösen, hogy nagy mennyiségben kellene ezeket fogyasztani! Ráadásul az elmúlt években a gyümölcs és zöldség árak nagy mértékben emelkedtek, így nem csoda, hogy a többség kétszer is meggondolja, hogy ezeket a termékeket tegye-e bevásárló kosarába. Viszont vitaminokra és ásványi anyagokra nagy szükség van, hiszen ezek nélkül könnyen megbetegszik az ember, de akár hiánybetegségek is kialakulhatnak. A megoldást az étrendkiegészítő multivitamin jelenti. A Vegnum Multi-D vitamin tizennyolc alapvető vitamint, illetve ásványi anyagot tartalmaz, melyekre a szervezetnek nagy szüksége van. Továbbá a Vegnum Multi-D kapszulában huszonkilenc különféle gyümölcs, zöldség és egyéb növények antioxidánsban gazdag kivonata is megtalálható. Beleértve a mangosztán trópusi gyümölcs kivonatát is.

A mangosztánt gyakran emlegetik a gyümölcsök királynőjeként is, ami többek közt annak köszönhető, hogy tele van hasznos tápanyagokkal. A téli napfény hiányos állapot hatására a tél végére a magyarok nagy része D-vitamin hiányos. Szerencsére a Vegnum Multi-D kétezer nemzetközi egységnyi D-vitamint is tartalmaz, ami növényi eredetű. Mivel állatú eredetű összetevőket nem tartalmaz a Vegnum Multi-D kapszula, ezért vegán minősítéssel is rendelkezik. Bővebb információkat a vegnum.hu weboldalon talál, ahonnan meg is rendelheti a Vegnum Multi-D étrendkiegészítőt!