Méhpempő online rendelés

A méhpempő több összetevőt tartalmaz. Víz, körülbelül 11% szénhidrát, 13% fehérje, 5% zsír és számos ásványi anyag, nyomelem és vitamin alkotja, főként a B csoportban. A méhpempő aminosavakat is tartalmaz, például aszparaginsavat és glutaminsavat, valamint enzimeket. A méhpempőt általában belső kezelésként használják, de integrálható a bőrön használt kozmetikai készítményekbe is. A méhpempő tulajdonságainak kihasználása érdekében a Propolia azt tanácsolja, hogy két kezelést végezzen el az év folyamán, ideális esetben ősszel és tavasz előtt.

[wp_ad_camp_1]

Méhpempő várja kedvezményes áron a bodomeheszet.hu weboldalra látogatva. A méhpempő-kezelést különböző módon végezheti el. A méhpempőt üvegekben vagy injekciós üvegek formájában találja, amelyeket vízben vagy gyümölcslében kell hígítani, hogy megkönnyítse a fogyasztását. A méhpempő-kezelés körülbelül egy hónapig tart. A méhpempő lehet hagyományos vagy organikus. A méhpempő egyik esetben sem tartalmaz adalékokat vagy vizet. Az organikus méhpempő kiválasztása lehetővé teszi, hogy egy minőségi termékből fogyasszon, amely megfelel az ökológiai méhészeti előírásoknak, hogy teljes mértékben kihasználja a méhpempő számos tulajdonságát. Annak biztosítása érdekében, hogy minőségi méhpempőt válasszon, mindig ellenőrizze, hogy a termékeken szerepel-e ökológiai tanúsító címke, valamint az Európai Unió ökológiai logója, amelyet csillagok képviselnek, valamint a csomagoláson egy tanúsító szervezet neve, például Ecocert vagy Bureau Veritas. Ezek a tanúsítványok és címkék hatékonyan garantálják, hogy a méhpempőt pontos és szigorú előírásoknak megfelelően állították elő és gyűjtötték össze. A méhpempő nem ajánlott a méhcsípésre vagy az asztmában szenvedőkre, allergiás emberek számára. Az allergia kockázatának elkerülése érdekében azt javasoljuk, hogy a kezelést gyenge adagokkal kezdje és fokozatosan növelje. Az allergia első jeleinél azonnal hagyja abba a kezelést a kockázat elkerülése érdekében. Tápanyagokban gazdag táplálékkiegészítőként szedett méhpempő támogatja a testet, miközben külső agressziónak van kitéve. Ezért a téli időszakban általában ajánlott a hideg és az évszakváltások elleni küzdelem. A méhpempőben található vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek kombinációja segít egyensúlyban tartani az energiát és az életerőt, miközben hozzájárul az immunrendszer normális működéséhez. Ezen okokból elősegíti az anyaméh egészségének megőrzését és hosszabb élettartamát! A méhpempő szedése meglehetősen egyszerű, és a választott terméktől függően többször is bevehető.

Általában legfeljebb 1 vagy 2 hónapos kezelés javasolt, napi 500 mg/nap adaggal, minimum 1 g-ig, az igényektől függően. Választható friss vagy liofilizált formában, és kombinálható más kaptártermékekkel, például mézzel. Ideális esetben a méhpempőt reggeli előtt, reggel kell bevenni, hogy kihasználják a vitalitás és az energia pozitív tulajdonságait egész nap. A begyűjtés után a jó minőségű méhpempőt egy üvegben konzerválják, mielőtt eladásra kínálnák, hogy ne változtassák meg annak előnyeit. Mivel finom, kinyitása után a hűtőszekrényben 2 és 5 ° C közötti hőmérsékleten, fénytől és nedvességtől távol kell tartani. Fedezze fel az összes méhpempő alapú Propolia terméket, nevezetesen az organikus méhpempőt és a méhpempő injekciós üvegeinket, amelyeket az Ön igényeitől függően kezelhetünk. További részletekért és a méhpempő kínálatunkért keresse fel bátran a bodomeheszet.hu weboldalt, ráadásul ha ide látogat, akkor kedvezményes árakkal találkozhat.