Mi a teendő műszempilla építés előtt és után?

Annak, aki nem rendelkezik hosszú, dús szempillákkal, ma már számtalan leehetősége van, hogy csábos tekintetet varázsoljon magának. Manapság többféle műszempilla közül lehet válogatni, kezdve a sorostól, a mágnesesen át a szálasig.

Műszempillák terén ma már hatalmas a választék, így mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelőt. A soros vagy félsoros szempillák elsősorban azoknak megfelelők, akiknek a tartósság nem fontos szempont, viszont szeretnék meghosszabbítani szempillájukat és a felhelyezéssel nem szeretnének hosszan pepecselni. A tincses és szálas műszempillákkal elsősorban a hivatásos műszempillások dolgoznak, hiszen ezek felrakása sok időt vesz igénybe, azonban ezek a műszempillák igazán tartósak, hiszen akár hetekig fenn maradnak. Ha ilyen műszempilla építésre érkezel, akkor nagyon fontos, hogy smink nélkül érkezz, különösen a szempillafestést kerüld el. Ebbe az is beletartozik, hogy tartós szempilla festésen se vegyél részt a műszempilla építés előtt huszonnégy órával. Szempillafestést vagy jóval előtte, vagy utána csináltass.

Miután felkerültek csodás pilláid, fontos, hogy huszonnégy órán át nem érheti víz a szempillákat, mivel ekkor még tart a száradási idő. Ennek okán a szoláriumot és a szaunázást is hanyagold, legalább huszonnégy óráig. Természetesen az is fontos, hogy a szempillákat ne piszkáld és dörzsöld, valamint huszonnégy óráig fésülnöd sem kell, illetve a száradási idő folyamán a szemsminkeket is érdemes kerülni. A huszonnégy óra elteltével mindennap meg kell fésülni a szempillákat, arra azonban ügyelj, hogy a szempillafésűt higiénikus helyen tárold, hogy a különféle bacilusokat nehogy összegyűjtse. Bővebb információkért és a termékek megtekintéséért látogass el a probeauty.hu webáruházba!