Milyen a biztonságos utazás babával?

Az Egyesült Államokból induló utazása során nem okozhat gondot anyatejjel vagy tápszerrel történő repülés, mivel a Közlekedésbiztonsági Hivatal szokásos folyadékszabályozása nem vonatkozik ezekre a speciális folyadékokra. A TSA szerint ezekből a folyadékokból „ésszerű mennyiségű” megengedett, de az átvizsgálás során ki kell venni, hogy a biztonsági tiszt ellenőrizhesse.

Utazás babával egyszerűen és gondok nélkül! Megnézheti a szabályokat, hogy megtudja, mi megengedett az úticélból való visszatéréskor. Például az Egyesült Királyság engedélyezi az anyatejet 2000 milliliteres tartályokban a biztonsági határon túl. Vihetsz tápszert, tejet és palackozott vizet is a babának, de a babának jelen kell lennie. Az Európai Unióban az anyatejet és a tápszert biztonsággal és repülés közben is beviheti, amíg a baba Önnel utazik. Az Ön légitársasága is tisztázhatja az ilyen típusú szabályokat. A Cathay Pacific például kijelenti, hogy a szoptatás a repülés minden szakaszában megengedett, elektromos pumpa használata megengedett, ha az elektromos eszközöket be lehet kapcsolni, és az utazók akár megfelelően csomagolt szárazjeget is magukkal hozhatnak a lefejt tej hűtésére, feltéve, hogy ez a bejelentés alatt van. bejelentkezik.

Egyes légitársaságok szerint, ha nagy mellszívót visz magával, az orvosi eszköznek számíthat, és nem tartozik bele a kézipoggyászba, de ezek az előírások gyakran nem túl egyértelműek. További információért forduljon légitársaságához, és nyomtassa ki a szabályokat arra az esetre, ha bármilyen problémája adódna a biztonsági átvizsgálás vagy a beszállás során. Keresse fel a weboldalunkat és tudjon meg többet az axa-assistance.hu-n. Forduljon hozzánk bizalommal, ha bármilyen utazásról van szó, mert mi rendelkezésére állunk!