Milyen ágynemű garnitúra jó gyerekeknek?

A gyerekek alvási szokásai icipicit eltér a felnőttekétől. Életkoruktól függően mozgékonyabbak, izzadékonyabbak és talán kicsit nyugtalanabbak az éjszakák alatt. Megfelelően kényelmes hálószobával és ágynemű garnitúrával ezen segíthetünk.

Mitől komfortos egy gyerekszoba?

A gyerekszoba komfortosságát sok minden együttesen adja.

  • Praktikus, a kornak megfelelő gyerekbútorok. Ovis és iskolás korban is másféle bútorok, asztalok és gyerek ágy szükséges.
  • Legyen puha és vastag, meleg gyerekszőnyeg a szobában, amin játszhatnak.
  • Kényelmes ágy és gyerek ágynemű, gyerek ágyneműhuzat kell a megfelelő pihenésükhöz.
  • Olyan színek kellenek, amik megnyugtatják, és egyben inspirálják is a gyerekeket. Falszín, tapéta, gyerekszőnyeg, textíliák, függöny, lámpa és minden kiegészítő vidám, kedves színű legyen.

Külön figyelmet kíván a gyerek ágynemű garnitúra, ami nagyon fontos a kipihent ébredésükhöz és a kiegyensúlyozott másnaphoz.

Miért ennyire fontos a gyerek ágyneműhuzat?

A gyerekek mozgékonysága éjszaka sem csitul. Nagyon sokat forgolódnak az ágyon, kitakaróznak, melegük van, vagy éppen fáznak. A gyerekek többet álmodnak, ezért sokkal többet mozgolódnak éjszaka. Olyan ágyneműhuzat garnitúra kell nekik, ami alatt megfelelően szellőzik a bőrük, nem izzadnak túlzottan alatta, és ami tökéletesen melegen is tartja őket.
A 100% pamut gyerek ágyneműhuzat és a kevert szálas gyerek ágyneműhuzat garnitúra is megfelel ezeknek a szempontoknak.
A gyerek ágynemű anyaga a fentiek közül bármilyen lehet, mindkettő típus bőrbarát és jól mosható, tartós anyagok.

Egy ovis ágynemű esetében ugyanolyan fontos a gyakori mosás tűrése és színtartóssága, mint az iskoláskorú gyermekek 140×200 ágynemű garnitúrájánál. A minőségi pamut ágyneműhuzat hosszú évekig használható és mosható.

A gyerek ágyneműhuzatok mintája stílust teremt a szobában. Egy szép 3d ágynemű az ágyon kedves hangulatot teremt, például egy gyönyörű állatmintával, virágmintával, stb.

Mik a legnépszerűbb gyerek ágyneműk?

  1. Mancs őrjárat ágynemű
  2. Minecraft ágynemű
  3. Lovas ágynemű
  4. Star Wars ágynemű
  5. Minnie ágynemű

A kényelmes gyerek ágynemű hozzátartozója a lepedő is. Ha lehet és az ágy adottságai megengedik, gyerek gumis lepedőt használjunk, ami nem gyűrődik össze alattuk és nem csúszkál el. Sokkal praktikusabb a gumis lepedő, ha a gyerekek alvásáról van szó.

Rengeteg csodaszép, szó szerint meseszép gyerek ágyneműhuzat között lehet válogatni, amik elvarázsolják és álomba szenderítik őket minden este.