Milyen furcsaságokat találtak eddig a csatornákban?

Ahhoz, hogy megmutassuk önnek, mennyire különleges és furcsa emberek élnek a világon, csapatunk összeállította a legfurcsább dolgok listáját, amelyeket valaha a csatornákban találtak.

[wp_ad_camp_1]

Mindent megtudhat itt erről a témáról. Noha a szennyvízcsatornákat hulladékkezelő helyeknek tervezték, nem minden, ami oda kerül teljesen értéktelen. Valójában egy 2009. évi japán duguláselhárító azt jelentette, hogy Nagano-ban dolgozók 5 millió jen aranyat gyűjtöttek be egy csatornából. A jelenlegi átváltási árfolyamok szerint ez közel 35.000 fontnak felel meg, ez pedig jobb hozamot jelent, mint amit a világon jelenleg működő bányái mutatnak! Többféleképpen is lehet aranyat juttatni a csatornába: egy lefolyótechnikus 2012-ben négy luxus órát talált az Essex-i Chalkwell vasútállomás közelében lévő csatornákban. A gyűjtemény tartalmaz egy 18 karátos arany Rolex Oyster Perpetual Cosmographot, amelynek értéke 21.000 font, egy másik Rolex órával együtt és még két márkás órával, amelyeket ugyanaz a csatornaépítő néhány nappal később talált meg.

Egy újabb komolyabb példa a furcsaságokra Kínából érkezett 2013-ban, amikor Zhejiang tartományban egy lakóház vízvezeték-rendszeréből sírást hallottak, miközben a csöveket később felvágták, és később kiderült, hogy egy újszülött kisbaba volt benne. A műsofgsor egy viszonylag gyakori felfedezés a csövekben és a csatornákban, és elég könnyű megérteni, miért. Kicsi és könnyen leesik, ám egyszer a csatornába kerülve sok kárt okozhat, többek között azáltal, hogy hozzájárulnak az egész szennyvízrendszer dugulásához. A felsoroltak mellett találtak már egy fél autót, emberi csontokat, játékkatonákat, valamint cannabist is a lefolyóban, tehát elég sok furcsaság lekerül a csatornába, olyasmik is, amikről nem is gondolnánk.