Monitor online vásárlása jó áron

A monitor olyan elektronikus kimeneti eszköz, amelyet videókijelző terminálnak (VDT) vagy videókijelző egységnek (VDU) is neveznek. A csatlakoztatott számítógép által generált képek, szöveg, videó és grafikus információk megjelenítésére szolgál a számítógép videókártyáján keresztül. Bár szinte olyan, mint egy tévé, felbontása sokkal nagyobb, mint a tévéé. Az első számítógép-monitort 1973. március 1-jén vezették be, amely a Xerox Alto számítógépes rendszer része volt.

[wp_ad_camp_1]

Monitor online rendelhető a digitalweb.hu weboldalon, tehát ne maradjon le a legszuperebb akciókról, nézzen be hozzánk még ma és mindent megtalál ami érdekelheti. A régebbi monitorokat fluoreszcens képernyő és katódsugárcső (CRT) felhasználásával építették meg, ami megnehezítette és nagyméretűvé tette őket, és így több helyet lefedett az asztalon. Manapság az összes monitort síkképernyős kijelző technológiával állítják elő, amelyet általában LED-ekkel világítanak meg. Ezek a modern monitorok kevesebb helyet foglalnak el az asztalon, mint a régebbi CRT kijelzők. Katódsugárcsöves (CRT) monitorok: Ezt a technológiát a korai monitorokban használják. Elektronsugárral képeket hoz létre a képernyőn. A mai lapos monitorok helyettesítik a CRT monitorokat.

Lapos képernyős monitorok: Az ilyen típusú monitorok könnyűek és kevesebb helyet foglalnak el. Kevesebb energiát fogyasztanak, mint a CRT monitorok. Ezek a monitorok hatékonyabbak, mivel nem szolgáltatnak káros sugárzást. Ezek a monitorok drágábbak, mint a CRT-k. A síkképernyős monitorokat PDA-ban, táblagépekben és mobiltelefonokban használják. Ezek a monitorok többféle méretben kaphatók, például 15 „, 17”, 18 „és 19” méretben. A síkképernyős monitor megjelenítését két üveglap segítségével készítik el. Ezek a lemezek olyan anyagot tartalmaznak, amely sok szempontból aktiválódik. További részletekért és rendelésért nézzen be a digitalweb.hu weboldalra.