Montenegró utazás kiemelkedő áron!

A 2006-ban önálló országként létrehozott kis montenegrói balkáni nemzet hamar népszerű úticéllá válik. A gyönyörű strandok, a zöldellő hegyek és a képeslapokra való történelmi városok évről évre egyre több látogatót vonzanak. Bővebben erről weboldalunkon olvashat majd.

[wp_ad_camp_1]

Montenegró utazás várja önt is az invia.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk és tudjon meg mindent montenegrói ajánlatainkról. Nem csoda, hogy Montenegró növekvő gazdaságának mozgatórugója ma a turizmus. Annak lehetősége, hogy élvezze mindazt, amit Montenegró kínál egy olyan országban, amely kisebb, mint Wales, még vonzóbbá teszi az itteni nyaralást. Montenegró déli csücskében, az albán határ közelében található Ulcinj egy ősi tengeri kikötő, amelyet valamikor az Adriai-tenger kalózfővárosaként ismertek. Ma a város a leghíresebb számos gyönyörű tengerpartjáról, amelyek közül a Plazhe e Mahed, vagy a Long Beach homokos szakasza az egyik legnépszerűbb.

Ad Bojana offshore-szigetén számos festői tengerpart is megtalálható. A nagyrészt muszlim város mecsetjeiből felemelkedő minaretek egészítik ki Ulcinj egyedülálló vonzerejét, és a tengerparti sétányon tett séta egy ízletes kebab vagy gazdag csésze kávé elfogyasztása mellett csak egy olyan élmény, amely annyira emlékezetessé teszi Ulcinj látogatását. A közép-montenegrói Tara és Lim folyók közé ékelődő Biogradska Gora Nemzeti Park csillogó tavakkal, gyors folyású patakokkal, buja zöld rétekkel és Európa néhány megmaradt őserdőjével rendelkezik. Ez az egyik legkisebb montenegrói nemzeti park, mégis a Biogradska Gora legnagyobb változatosságát kínálja a növény- és állatvilág terén, beleértve az 500 éves fákat is. További részletekért és ajánlatainkért keresse fel az invia.hu weboldalt és itt mindent megtalál.