Mr textil intézményi, óvoda, idősek otthona kórházi, éttermi textilek gyártója és nagykereskedése

A kórházak, óvodák, idősek otthona vagy éttermek különösen oda kell figyeljenek a tisztaságra és a frissességre, ami a mindennapokat illeti. Minden intézmény a minőséget és a kedvező árakat keresi, ha textilvásárlás kerül szóba.

[wp_ad_camp_1]

A Mr textil intézményi, óvoda, idősek otthona kórházi, éttermi textilek gyártója és nagykereskedése a Kartaltex Group csoport tagja, amely egy lakás- és szálloda textil nagykereskedés. Jó minőségű termékekkel és színvonalas szolgáltatásokkal várjuk az érdeklődőket Budapesten. Például a függöny szakbolt méretre függönyvarrás szolgáltatása vagy a hotel textil, ágynemű, törölköző választéka gyártás és nagykereskedelem is. Ezeken felül Mr textil tevékenysége kiterjed az egészségügyi szájmaszk készítés forgalmazására és a mosógépben mosható szőnyegek árusítására Budapesten. A minőségi török import textil legnagyobb hazai választéka és nagykereskedelme a garancia, hogy nem csalódhat termékeinkben.

A Mr textil ruházati rövidáru, cipzár, cérna, gumi, szalag, zsinór, tépőzár kis és nagykereskedés Budapest szívében várja ügyfeleit akár a gyors szakszerű ruha javítás, cipzárcsere, nadrágfelhajtás szolgáltatásokkal is. Keresse termékeinket és szolgáltatásainkat a személyesen vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a +361426-4838 telefonszámon vagy a kartaltex@gmail.com email címen. Forduljon hozzánk bizalommal és csatlakozzon Ön is elégedett vásárlóink táborába mielőbb! Most kedvezményes áron juthat hozzá óvodáknak, korházaknak és éttermeknek szánt termékeinkhez. Vásároljon nálunk és biztos lehet benne, hogy nem fogja megbánni döntését! Keresse fel weboldalunkat mihamarabb és válasszon kedvére minőségi termékeink közül, mert most a lehető legjobb árakon kínáljuk őket.