Műanyag ablakok kedvező árakon!

A műanyag ablakok évről-évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Ha szeretné kicserélni a régi, már kevésbé hatékony nyílászárókat vagy új építésű otthonába szeretne minőségi nyílászárókat vásárolni, akkor olvasson tovább, eláruljuk honnan érdemes akciós műanyag ablakot vásárolni!

Műanyag ablak kapcsán van néhány szuper, akciós tippünk! A BB ABLAK-AJTO Kft kínálatában megtalálható Berg nyílászárók most nagyszerű áron kaphatók! A Berg Thermo Design SI 82 energiatakarékos ablakok biztosítják a magas komfortérzetet kiemelkedő hőszigetelő tulajdonságaik révén. Még az igazán zord téli időjárás esetén sem kell aggódnod, hiszen a nyílászáró akkor sem lesz hidegebb, mint a helyiség belső hőmérséklete. Éppen ezért nem kell tartanod a huzathatástól, valamint a kondenzvíz megjelenésétől. Az acélmerevítéses technológia nagyszerű statikai jellemzőkkel rendelkezik. Egy másik típus, a Berg Passive SI 82+ profil hét légkamrás rendszer, melynek beépítési mélysége 82 milliméter és Classic egyenes szárnykialakítással rendelkezik. Ez a nyílászáró extra hőszigetelési képességgel rendelkezik, ami a szabadalmaztatott alumínium merevítésnek köszönhető.

A nyílászárót akár a legmagasabb hőszigetelési és hanggátlási kategóriával is kérhető. A harmadik akciós műanyag ablak típus a Berg Classic CT 70 profil, amelyben a biztonságos zárás érdekében tartós rögzítés segítségével csatlakoznak a körbefutó acélmerevítéshez a vasalati elemek. Az ablakszerkezet stabilitásáról, valamint hosszú élettartamáról a szárnyprofilban és a tokprofilban elhelyezkedő merevítő acél betétek gondoskodnak. Ezt a típust sokan kedvelik, hiszen könnyen tisztítható. Ha szeretne bővebben tájékozódni az akciós műanyag nyílászárók kapcsán, akkor látogasson el a bb-ablak.hu weboldalra!