Műszaki webáruház: hamuporszívó

Melegítse házát költséghatékonyan egy pelletkályhával vagy fatüzelésű kályhával, vagy a kandallóban zúgó tűzzel, hiszen ez nagyon jól hangzik. De a kandalló vagy a grill tisztítása egy másik történet. A hamuporszívó ideális megoldást kínál a finom hamu részecskék gyors és biztonságos elszívására.

[wp_ad_camp_1]

Műszaki webáruház vár mindenkit hamuporszívóval a citidepo.hu weboldalon, ezért érdemes ide látogatni, ha ön is régóta keres már egy minőségi hamuporszívót. A biztonság fontos oka annak, hogy a hamutartalmú porszívót pelletkályhák, kandallók, fatüzelésű kályhák vagy grillek tisztításához használják. A normál porszívókat nem erre a tisztítási munkára tervezték. Nem alkalmasak forró anyagok porszívózására. A hamu darabjai úgy tűnhetnek, mintha kívülről lehűltek volna, belül azonban gyakran forróak, és ez tüzet okozhat. A szénnek hihetetlen 12–24 óra szükséges, amíg teljesen lehűl. Csak akkor lenne biztonságos hogy közönséges porszívót használjunk, ha ez az idő letelt. A hamu porszívót viszont forró anyagok (<60 Celsius fok) porszívózására tervezték, így a kandallót akkor tisztíthatja meg, amikor az megfelel. A hamu porszívók olyan anyagokból készülnek, amelyek kizárják a tűzveszélyt, például erős, tűzálló alumíniumból készült szívótömlő és speciális szintetikus bevonattal ellátott, égésgátló fémgyűjtő edényük van.

Az összes hamuporszívó HEPA szűrővel van felszerelve; ez egy speciális mosható szűrő, amely nagyon finom porszemcséket von le a porszívóból kibocsátott levegőből. A készülékből kifújt levegő tiszta, és ez segít fenntartani az optimális beltéri klímát. Ez nem áll fenn, ha közönséges porszívót használnak. A szűrők nem csapják le a hamu finom porát, ezért részben visszafújják a lakókörnyezetbe. Ez biztosan nem kedvez az egészséges lakókörnyezetnek. További részletekért keresse fel a citidepo.hu weboldalt.