OnePlus 8T áttekintés

A OnePlus 8T nem rendelkezik olyan főbb funkcióval vagy specifikációs frissítéssel, amely valóban kiemelkedne a 8-as sorozatú testvéreihez képest, de a OnePlus mindent megtett, ami fantasztikussá tette ezeket a telefonokat, és divatos fejlesztéseket tett a legfontosabb területeken az eddigi legjobb telefonjuk létrehozásához.

[wp_ad_camp_1]

A OnePlus már évek óta módosítja a T sorozatú telefonok kínálatának kis elemeit, és a 8T-vel ragaszkodik ehhez a képlethez, mivel nem nyújt jelentős frissítést. Az új telefon ugyanazzal a processzorral és nagyjából ugyanazzal a technológiával rendelkezik, mint amit a OnePlus 8-ban láttunk, de egy nagyobb akkumulátora van, a módosított kamera beállítása és a továbbfejlesztett képernyő-technika pedig biztosítja, hogy elegendő újdonság legyen benne ahhoz, hogy kielégítse a OnePlus legjobb kínálatát. A OnePlus 8T képernyője egy 6,55 hüvelykes 1080 x 2400 AMOLED panel, 120Hz gyors frissítési frekvenciával. Megállapítottuk, hogy mind a mérete, mind a minősége kiválóan alkalmas filmek és egyéb médiaformátumok nézésére, vagy játékra, valamint van egy gyors és pontos kijelzőbeli ujjlenyomat-leolvasó is.

A formatervezés esetében a OnePlus felrázta a dolgokat egy új Aquamarine Green szín hozzáadásával és a hátsó kamera helyzetének megváltoztatásával. Különleges stílust ad a telefonnak a legújabb OnePlus eszközökhöz képest, de ez nem a legfontosabb megjelenés-változás. Az akkumulátor élettartama erős – azt tapasztaltuk, hogy a 8T mindig egy teljes napot kibír teljes feltöltéssel – és van egy gyors töltéstechnika azoknak, akiknek gyors feltöltésre van szüksége. A OnePlus 8T kamerájának beállítása nem a legjobb a piacon, de ezt sokan jobbnak találják, mint amit a jelenlegi készülékük kínál, és különféle üzemmódokkal és funkciókkal szórakoztató telefonkamerának találjuk, amellyel bárhol fényképezhetünk.