Online német nyelvtanfolyam mindenkinek!

Németország gazdasági ereje megegyezik az üzleti lehetőségekkel. A multinacionális üzleti lehetőségek az egész Európai Unióban és a kelet európai országokban léteznek, ahol a német a második legtöbbet beszélt nyelv az orosz után.

Online német nyelvtanfolyam várja kedvezményes árakkal az up2you.hu weboldalra látogatva, ezért itt a helye nálunk, ha ön is többet szeretne megtudni a német tanfolyamainkról. Az olyan vállalatoknak, mint a BMW, a Daimler, a Siemens, a Lufthansa, az SAP, a Bosch, az Infineon, a BASF és még sok másnak szüksége van nemzetközi partnerekre. A japánok, akik a világ 2. legerősebb gazdaságával rendelkeznek, megértik az üzleti előnyöket, amelyeket a német nyelvtudás hoz számukra: a japán diákok 68% -a németül tanul. Ha munkát keres, a német nyelv ismerete nagy előnyökkel járhat. A német vállalatok 700.000 munkahelyet jelentenek az Egyesült Államokban, az amerikai vállalatok pedig körülbelül ugyanannyi munkahelyet hoztak létre Németországban. Ha minden más egyenlő, a német nyelvtudással rendelkező jelölt minden alkalommal legyőzi az ilyen képzettséggel nem rendelkezőt. A legtöbb megkérdezett vállalat német nyelvtudással rendelkező személyt választana az azonos képzettségű jelölt helyett.

Gutenberg nyomdájától Hertznek az elektromágneses hullámok felfedezéséig, Ehrlich kemoterápiás fejlesztésétől Einstein relativitáselméletéig, Brandenburg MP3 digitális zenei formátumának megalkotásáig, a történelem során a németek újra és újra nagy újítók voltak. Ez a tendencia ma is folytatódik. A világ 10 leginnovatívabb vállalata közül 4 Németországban található, és a világ szabadalmi bejelentéseinek 12,7%-val az ország a világon a 3. helyen áll. Következésképpen évente 200.000 vállalkozás vezet be új termékeket a piacon. Amennyiben önt is érdekli a német nyelv keresse fel weboldalunkat az up2you.hu-t.