Önterülő aljzatkiegyenlítés bármikor

Az önterülő aljzatkiegyenlítés számos előnyt kínál, beleértve a teljesen új megjelenést, amely szintezett felületekből áll. Ha a jelenlegi beton egyenetlen, repedezett vagy változó magasságú, akkor javításra és újbóli burkolásra szorul; ilyenkor az önterülő beton a válasz.

[wp_ad_camp_1]

Önterülő aljzatkiegyenlítés elérhető az epo-trend.hu weboldalon, ezért ne habozzon, nézzen be hozzánk bátran és tudjon meg mindent erről. Ez a megoldás sima és sík felületeket hoz létre, nagy nyomószilárdsággal, és polimerrel módosított cementet, amelynek elhelyezéséhez nincs szükség nagy mennyiségű vízre. Nem csak beton tetejére, hanem kerámia burkolólapra, fából és rétegelt lemezre is felszerelhető. Amíg nem hajlékony felülete van, önszintező betont bárhová lehet alkalmazni. Ez különbözik a hagyományos betonpadlóktól, mert simaságot és síkosságot biztosít, amit másképp egyszerűen nem kapna meg. Az egyik oka annak, hogy ilyen népszerűvé válik az az, hogy az alkalmazási folyamat után festékeket, foltokat vagy dekoratív fedvényeket adhat hozzá, hogy a kívánt megjelenést elérje. Ez egyre növekvő tendencia, amelyet az építészek és a kereskedelmi ingatlanok tulajdonosai szeretnek, mert az önterülő aljatkiegyenlítő gyorsan felszerelhető, és a kivitelezés előtt vagy utólag is választhat. Használhatja rétegelt lemez vagy csempe padló burkolására, mivel hipoallergén és árvízálló is, így remek választás.

Előkészítés szükséges a felhordás előtt, ezért távolítsa el az esetleges laza anyagokat, és alaposan tisztítsa meg a padló felületét. Nem lehet szó nedvességről, és a padlót teljesen meg kell tisztítani, különben nem fog működni az aljzatkiegyenlítés. Keverje össze az oldatot, amíg meg nem látja, hogy csomómentes. Vékony állaga miatt csak néhány percet vesz igénybe a száradása. Ha még ennél is többet tudna meg a Morfico kiváló önterülő aljzatkiegyenlítőiről itt a helye nálunk az epo-trend.hu weboldalon.