Opi körömlakk kedvezményes áron is megvásárolható!

A Designer sorozat fémes lakkokat tartalmaz. Ebben a kollekcióban 11 árnyalat található az ezüsttől és az aranytól a lila, kék, rózsaszín és ónig. A kollekció egyik legszebb árnyalata a „Lapis”, amely mély zafírkék lakk, zafír csillogással és matt felülettel. A kollekcióba évente új árnyalatok kerülnek.

Opi körömlakk rendelhető a probeauty.hu weboldalra látogatva, tehát nem kell messzire mennie ha ön is szívesen rendelni opi körömlakkot, hiszen nálunk a legszebbeket találhatja majd meg. Az „I Sea You Wear OPI” kék metálfényű csillogó körömlakk az egyik legnépszerűbb. Ebben a metálos kollekcióban közel 20 lakk árnyalat található. Minden évben számos trendi színgyűjteményt vezetnek be. Az OPI minden szezonnal (tavaszi, nyári, őszi és téli) új, divatos árnyalatgyűjteményeket ad hozzá palettájához, kettőt, amelyeket jellemzően egy hely inspirál, valamint gyűjteményeket, amelyek filmekhez és regényekhez kötődnek. Néhány a Classic Collection részévé válik, néhány pedig csak korlátozott ideig érhető el. Minden kollekciónak megvan a maga személyisége és stílusa. További részletekért keresse fel a probeauty.hu weboldalt.

Az OPI Infinite Shine hivatalosan 2015 márciusában jelent meg. Ezek a lakkok gél alapúak és szárazak, hő és fény nélkül. Tükörszerű fényűre száradnak és akár 10 napig is elállnak. Ez a lakk könnyen eltávolítható tiszta acetonos lakklemosóval anélkül, hogy áztatná a körmét. Az Infinite Shine kollekcióban 36 stílusos és elegáns szín közül választhat, a halvány rózsaszíntől a gazdag vörösig és korallig, a mélykékig, liláig és feketéig, valamint az alap- és fedőlakkig. Az OPI GelColor egy gél körömlakk, amely az akril tartósságával és a természetes köröm vékonyságával rendelkezik. További részletekért keresse fel a probeauty.hu weboldalt.