Ózonos fertőtlenítés – Teljes körű tisztaság!

Mindenki szeretne tiszta, fertőzés veszélytől mentes környezetet maga körül. Különösen a szolgáltató helyiségek esetében fontos a patyolat tisztaság. Az ózonos fertőtlenítés tökéletes módja a helyiség tisztán tartásának.

[wp_ad_camp_1]

Ózonos fertőtlenítés – A vírusok, baktériumok poratkák, kártevők, kellemetlen szagok és ágyi poloskák komoly fejtörést okoznak a szolgáltatók számára. Sokan úgy vélik, hogy a különféle vegyszerek, tisztítószerek elegendőek a tisztaság eléréséhez, azonban ez nem teljesen igaz. Mindig kimaradhat olyan felület, amely később komoly problémákat okoz. Márpedig egy szolgáltató, például egy étterem vagy szálloda esetében nagyon hamar híre megy, ha nem megfelelők a higiéniai körülmények vagy netán valamelyik vendég megbetegedett a hely tisztaságának kifogásolhatósága miatt. Éppen ezért biztosra kell menni, nem elég a mosószeres vízzel maszatolni. Ha biztosra akar menni és fontos Önnek a kifogástalan tisztaság, akkor érdemes ózonos tisztítást igénybe venni. Az ózon az egyik legerősebb fertőtlenítő és oxidáló anyag, ami háromezerszer hatásosabb, mint a klór.

Az ózongáz elpusztítja a különféle penészgombákat, baktériumokat, vírusokat, kártevőket, ágyi poloskákat, továbbá a kellemetlen szagokat is, így például a lakásban tartott állatok vagy a dohányfüst szagát. Ózonos fertőtlenítést kizárólag szakember végezhet, mivel az ózon rendkívül mérgező gáz. Az ózon szúrós szagú mérgező gáz, azonban hamar visszaalakul oxigénné. Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvend hatékonyságának köszönhetően. Ha Ön is szeretne ózonos fertőtlenítés szolgáltatást igénybe venni, akkor érdemes ellátogatni az ozonebusters.hu weboldalra, ahol bővebb információkat és elérhetőséget is talál!