Padlószőnyeg variációk minden helyiségbe

Felújítás, házépítés, tervezgetés, lakberendezés. Ha ilyen teendőkbe vágunk bele, a padló burkolása az egyik leghangsúlyosabb tényező lesz. Más és más típusú padlószőnyeg kerül otthonra és például egy irodába.

[wp_ad_camp_1]

Irodába, közületi területekre inkább a filcelt padlószőnyeg az ideális. Ez a típus extrém strapabírósággal bír és könnyen tisztítható még vizes, ipari takarítógéppel is.

Az ipari, irodai padlószőnyeg kínálatban megtalálható az olcsóbb árkategóriás és az exkluzív, vastag és puha irodai padlószőnyeg is.

Az irodában, a munkahelyen rengeteg időt töltünk, ezért nem elhanyagolható a megfelelő környezet kialakítása. Játszhatunk a színekkel is, amikor irodai padlószőnyeget keresünk. A zöld színű padlószőnyeg megnyugtatóan fog hatni az ott lévőkre, a piros viszont lehet, hogy kicsit már zavaróbb lesz.

Térjünk át az irodából az otthonunkba. Szép számmal alkalmazhatunk padlószőnyeget lakásunkban is. Kezdjük először a gyerekszobával. Talán ez a lakásnak az a legfontosabb része, ahol mindenképpen ajánlott padlószőnyeggel burkolni. Itt töltenek a legtöbb időt a gyermekek, ezen belül is a padlón. Imádnak itt játszani, tornázni, bohóckodni, de még mi, felnőttek is. Egy gyermekmintás padlószőnyegen önfeledten tehetjük mindezt, a gyerekekkel együtt. Fiús, vagy lányos szobáról legyen szó, gyerekmintás padlószőnyeg mindkettőjüknek kapható. Takarításuk egyszerű.

A gyerekmintás padlószőnyeg után haladhatunk tovább a hálószoba és a gardrób irányába. Ide már választhatunk nagyobb szálhosszúságú padlószőnyeget, amit gyerekszobába kevésbé ajánlok, az okokat ismerjük J

Mit szólnál, ha azt mondanám, shaggy padlószőnyeg? Mi jut elsőre az eszedbe? Nekem a pihe-puha és meleg, otthonos miliő, ami csak rám vár minden egyes nap végén, hogy haza érjek és kényeztethesse talpaimat. Shaggy padlószőnyeg nagyon sokféle létezik, csak tudd kiválasztani a rengeteg kecsegtető közül azt az egyet, ami a Te hálószobád fogja birtokolni. Egy gyönyörű fehér padlószőnyeg a tisztaság és frissesség érzését kelti, a zöld shaggy padlószőnyeg megnyugtató, a fekete és szürke padlószőnyeg elegáns, a lila, pink shaggy padlószőnyeg vidám, fiatalos.

A padlószőnyeg tehát jó választás, ha minél otthonosabbá és melegebbé szeretnéd tenni lakásod. Padlófűtés mellé is zseniális a padlószőnyeg burkolat. Komfortosságát mindenki szeretni fogja, elhiheted.