Patkány ellen a legjobb a patkánycsapda!

A patkányok sok betegséget hordozhatnak, köztük hantavírust, leptospirosist, lymphocytic choriomeningitist (LCMV), Tularemiát és Szalmonellát. Ha tehát eltávolítaná a patkányokat otthonából keressen fel minket.

[wp_ad_camp_1]

Patkány ellen nagyon jó a patkány csapda csalétekkel, tehát itt a helye nálunk az elriasztok.hu weboldalon és itt megtalálhatja teljes patkány elleni kínálatunkat, ráadásul a termékeket olcsón vásárolhatja meg, villámgyors kiszállítással. A hantavírus tüdőszindróma (HPS) egy súlyos betegség, amelyet a vírust hordozó patkány ürülékének vagy vizeletének való kitettség okoz. Fontos, hogy óvintézkedéseket végezzen egy zárt hely, például fészerben, kabinban vagy garázsban, ahol a patkányok vannak jelen. A téli éjszakák gyakran patkányokat vonzhatnak a lakásba, de a mérgezés nem az egyetlen módja annak, hogy megszabaduljanak tőlük – léteznek már patkánycsapdák és  elrettentő eszközök, amelyek egyaránt olyan lehetőségek, amelyek sokkal kevesebb szükségtelen szenvedést okoznak.

A patkány csapda csalétekkel néhány másodperc alatt gyorsan elhelyezhető. Az eszköz nagyon jól végzi munkáját, és akár egy kézzel is kiüríthető. Ez sokkal higiénikusabbá teszi, mint más cégek termékei. Ha kertes házban, társasházban, vidéken vagy a városban él, szinte biztosan találkozott már néhány patkánnyal. Sajnos a patkányok nagyon erős, kitartó  állatok, ezért annyira nehéz megszabadulni tőlük. Erre a svájci patkánycsapda lehet  a megoldás. A patkánycsapda hasonlít a kisebb egerek elfogására alkalmas egérfogóhoz, azonban méretének és masszív anyagának köszönhetően ez a termék patkányok ellen a legjobb. A csapdában lévő csali újratölthető, így a csapda évekig használható patkányok ellen. További információkat és részleteket  a patkány csapdákról az elriasztok.hu weboldalon talál.