Pihe-puha szundikendő a Zsaniczától

A szundikendő a kisbabák és a kisgyerekek egyik kedvenc tárgya. A puha kis kendő biztonságot nyújt a kicsik számára. A szundikendő rendkívül fontos tárgy, hiszen este a baba nem érzi egyedül, kiszolgáltatva magát. Az elalvás egyik legfontosabb eszköze.

Szundikendő különösen hasznos, ha a baba ismeretlen körülmények miatt stresszel, például ismeretlen helyen kell nyugovóra térnie, kórházban, bölcsődében vagy óvodában, esetleg hosszú autózás során kell elaltatni a kicsit. Minden szülő szeretné, hogy babája nyugodtan tudjon aludni és vidáman, kipihenve ébredjen. A szundikendő segít, hogy a baba vagy kisgyerek könnyebben elaludjon és nyugodtan tudjon pihenni. Ugyanakkor a szundikendő nem csak az elalvás miatt hasznos a kicsik számára. Körülbelül hat hónapos kor körül nagyon fontos kognitív fejlődésen mennek keresztül. A baba ekkor kezdi meg a leválást anyukájáról, egyre önállóbbá válik. Gyakorlatilag ez a kezdőpontja a gyermek függetlenedésének. Ezzel egy időben azonban szeparációs szorongás is kialakul, ami feszültséget okoz a gyerekben, így a szundikendő megnyugvást nyújt a gyermek számára.

A szundikendő varázsa abban rejlik, hogy pihe-puha anyagból készül és olyan illata van, mint apának és anyának. Újszülöttek esetében a szülők választják ki a szundikendő mintáját, de nagyobb gyerekek már akár maguknak is kiválaszthatják a nekik tetsző mintájú, színű szundikendőt. Olyan gyerekeknek, babáknak is érdemes megvásárolni a szundikendőt, akik nehezen alszanak el. A szundikendő az esti rutin kialakításában is nagy segítséget jelent! Ha szeretne minőségi, pihe-puha anyagból készült szundikendőt vásárolni, akkor érdemes ellátogatni a zsanicza.hu webáruházba, ahol megtekintheti a széleskörű kínálatot, amiben ott rejlik az Önnek tetsző szundikendő is!