Professzionális hajfestékek mindenkinek

A jelenlegi hajszíne számít: Minél világosabb a haja, annál több lehetőséged van. Ha világos szőke a haja, szinte bármilyen színre festheti, és az eredmény fényes lesz. Ha a haja fekete vagy barna, akkor nehéz lesz, hogy bármilyen szín fényesen jelenjen meg új haján. Az Ön által használt festék valószínűleg színmintákkal fog megjelenni a termék oldalán, hogy képet kapjon arról, hogy milyen színre számíthat a haj színe alapján.

Professzionális hajfestékek mindenki számára elérhetőek a probeauty.hu weboldalra látogatva, tehát kattintson ide és mindent megtalál ami a professzionális festékekkel kapcsolatos és   kiszállításról is többet tudhat meg. Készüljön fel a hibákra: Ne fesse a haját, hacsak nem hajlandó kockáztatni, hogy egy ideig furcsának tűnik. Ha valami elromlik, több időbe és pénzbe kerülhet a hibák kijavítása, mint ha csak arra várt, hogy elmehessen a szokásos fodrászához. Kerülje a dobozfestéket: A szalontulajdonos és stylist szerint a gyógyszertárban vásárolt dobozkészletek nem egyenlőek a professzionális fodrászok által használt festékekkel. A drogériás dobozkészletek sok vegyszert tartalmaznak, és előfordulhat, hogy nem passzolnak jól a szalon által használt termékekkel.

Közvetlen festék használata: Az otthoni színezéshez válasszon egy „közvetlen festéket”, amely félig tartós festék, és nem használ fejlesztőt vagy oxidálószert. A tartós festékkel történő hajfestés során a stylist megnyitja a hajszál kutikuláját, lerakja a pigmenteket és lezárja a kutikulát. Az ideiglenes festékek nem nyitják ki a haj kutikuláját, ezért egy-két mosás után kikopnak. Amennyiben többet tudna meg a professzionális hajfestékek fontosságáról és a rendelésről, nincs más dolga, mint benézni hozzánk a probeauty.hu weboldalra és itt mindent megtalál ami érdekelheti a termékekkel kapcsolatban.