Profi autószerviz szolgáltatások a KA Bosch Car Szervizben!

A férfiak számára az autójuk kis túlzással olyan, mint a gyerekük, így nem csoda, hogy szépítgetik, ápolják, szervizbe viszik, ha baj van. Ugyanakkor sok nő is szereti szépítgetni, rendszeresen karbantartani autóját. Ahhoz, hogy az autó biztosan rendben legyen, nagyon fontos, hogy megbízható szervizbe vigye, ahol felismerik a problémát és rövid időn belül megoldást találnak rá!

Profi autószerviz szolgáltatások Szeged városában a KA Bosch Car Autószervizben, ahol szakértő, nagy tapasztalattal rendelkező autószerelők végzik munkájukat! Az elvégzett munkára minden esetben fél év garancia jár. A szerviz kiemelkedik más szervizek közül ügyfélbarát mivolta által. Ennek egyik része az úgy nevezett „Hozom-viszem” szolgáltatás. Ennek keretben a KA Bosch Car Autószerviz munkatársai elmennek az autóért és a munka végeztével el is viszik Önnek. A gépjárművek kamerával őrzött parkolóban állnak, így biztos lehet benne, hogy az autónak nem esik baja. Ameddig a szakemberek dolgoznak autóján, addig Ön klimatizált, Wi-Fivel rendelkező váróban tud várni, ahol el tud fogyasztani egy ízletes kávét.

A szervizben a munka egy állapotfelméréssel kezdődik, majd ezt követően emailben vagy telefonon a szerviz munkatársai megküldik Önnek az árajánlatot. Egy-egy nagyobb munka esetén a szerviz munkatársai megajándékozzák egy ingyenes autómosással vagy ózonos klímatisztítással. A munkafolyamat minden pillanatáról tájékozódni fog, ugyanis a szakemberek fényképes dokumentációt küldenek a munka végeztével. A szerviz minőségi alkatrészek széles választékát tárolja helyben, így nem szükséges az alkatrész rendeléssel bajlódnia. Ha szeretne bővebb információkat megtudni a KA Bosch Car Szervizről, esetleg elérhetőségre van szüksége, akkor látogasson el az alkatreszek.hu webáruházba!