Profi HP utángyártott toner alacsony áron!

Készítsen szép, hibátlan nyomatokat a HP tonerkazettájával. A kazettában található márkás tonerpor sima felületet hagy minden papírfelületen. Tökéletesen keveredik más tonerszínekkel is, ha színes dokumentumokat nyomtat. Az 1800 oldalkapacitásnak köszönhetően biztosan befejezi a nyomtatási projekteket idő előtti tintahiány nélkül. Vásároljon egyet most, és kedvezményt kap.

HP utángyártott toner rendelhető a best-toner.hu weboldalon, tehát keressen fel minket még ma és megtekintheti a legjobb termékeket kedvező áron. Az utángyártott tonerkazetták előállítása nem egyszerű feladat, gyártóink fáradhatatlanul lecsupaszították a használt HP 94A tonereket, és az újra összeszerelés előtt a nem használható alkatrészeket kompatibilis darabokra cserélték. Az eredeti alkatrészek és alternatív alkatrészek keveréke azt jelenti, hogy ez az utángyártott fekete tonerkazetta megőrzi nyomtatási minőségének nagy részét. Az elkészült, utángyártott tonerkazettát ezután annyi fekete kompatibilis tonerporral töltik fel, hogy az eredetivel megegyező 1200 becsült nyomatot biztosítson, de alacsonyabb áron. Minden utángyártott HP fekete tonerkazettánkra 100%-os elégedettségi garancia vonatkozik, így Ön gond nélkül vásárolhat.

Az olyan HP nyomtatómodellek, mint a Color LaserJet Enterprise CP5520, Color LaserJet Enterprise CP5525, Color LaserJet Enterprise CP5525dn, stb. kombinált, utángyártott HP 650A lézertonerkazettánkkal is működnek, ráadásul olcsóbbak a vadonatúj OEM-ekkel szemben. Bár a mi verziónk olcsóbb, ugyanolyan nyomtatási minőségre számíthat, mivel az összes kazetta megfelel az újragyártási szabványoknak. Amennyiben többet tudna meg a HP utángyártott tonerekről és böngészni szeretne kínálatunkban, nincs más dolga, mint felkeresni weboldalunkat a best-toner.hu-t.