Rtl műsora elérhető online!

Az RTL Klub a legnagyobb hazai televíziós műsorszolgáltató. A jelenlegi legnagyobb tulajdonos az RTL Csoport, amely 80%-át uralja.

[wp_ad_camp_1]

Az Rtl műsora megtekinthető teljes egészében a musor.tv weboldalon, tehát ha arra kíváncsi, hogy milyen műsorokat nézhet az RTL Klubon ma vagy éppen a hétvégén, akkor nem kell messzire mennie és nem kell sorban állnia sem műsorújságért, hiszen nálunk mindent megtalál egy helyen. Az állomást az Astra 1KR, az Intelsat 10-02 és az Amos 2 műholdakon keresztül továbbítják a T-Home, a UPC Direct, az RCS DigiTV és a Boom fizetős TV csomagjainak. A 18–49 évesek körében piacvezető, és a prímidőben 2012-ben 24,9 százalékos piaci részesedést ért el. A TV csatorna olyan RTL házon belüli produkciókból áll, mint például az Alarm für Cobra 11, a Medicopter 117 – Minden élet számít, és az USA sorozatai, például a Mentalista, Grace klinika vagy éppen a Dr. Csont, de számos magyar produkció is nézhető rajta, mint például a Barátok közt szappanopera, az Éjjel-nappal Budapest, a Celeb vagyok ki innen! valóság show és még sok más.

2011. augusztus 29-én az RTL Klub elindította az első műsorok szélesvásznú formátumú sugárzását (16: 9), és 2013. február 11-én nagy felbontású (HD) sugárzást indított, bár csak néhány platformon volt elérhető. Amennyiben még ennél is több információt és részletet tudna meg az RTl Klubról és annak műsorairól, nem kell mást tennie, mint felkeresni weboldalunkat az axa-assistance.hu-t és itt megtalálhatja az egéz heti RTL műsort is, valamint megtekintheti a korhatárokat is. Ha weboldalunkra látogat, akkor arra is lesz lehetősége, hogy megtekintse, hogy melyik műsor megy éppen HD minőségben. Ha esetleg más csatornák után nézne, nálunk erre is van lehetősége, hiszen minden hazai csatorna megtekinthető lesz, ezért nem fogja megbánni, ha ide kattint.