Segítséggel feldolgozni a halált

A mai rohanó világunkban sokan úgy érzik, hogy a gyászfeldolgozás nehéz időszakában magukra maradtak. Az ismerősöktől mindig ugyanazok a sablon szövegek, bíztató szavak hangzanak el és minden olyan üres, semmit mondó. A Simon Ágnes által megalkotott Gyászfeldolgozó Program nagy segítséget jelenthet, hogy könnyebben túljusson a gyászidőszak nehézségein.

Feldolgozni a halált nem egyszerű, különösen egyedül. Habár a halál az élet természetes velejárója, amikor elveszíted társad, akivel együtt tervezted leélni az életed, nem ezt érzed. Az özvegy szó a legtöbb ember számára negatív csengésű, gyűlöletes megnevezés. Az özvegy és özvegység szavak azonban jelenthetik azt is, hogy habár komoly csapáson vagy túl, de kész vagy szembe nézni az előtted álló kihívásokkal és akár egyedül nevelni gyermeked. A Gyászfeldolgozó Program során Simon Ágnessel átnézitek az életed minden területét, valamint rengeteg hasznos stratégiát és technikát sajátítasz el, aminek köszönhetően a gyászod feldolgozhatóvá válik és képes leszel saját és gyermekeid gyásztanácsadójává vélni és együtt átvészelhetitek ezt a nehéz időszakot.

Ha most úgy érzed, hogy sosem fogsz tudni újra mosolyogni és legszívesebben sosem mozdulnál ki a lakásból, akkor érdemes segítséget kérned. Simon Ágnes segít, hogy újra gondold szemléletmódod és lassan, de biztosan a gyógyulás útjára lépj, továbbá újra mosolyogni tudj és bizakodva tekints a jövőbe. Érdemes ellátogatni Simon Ágnes online felületére a gyaszozvegyszulokent.hu weboldalra, ahol nagyon sok hasznos információt találsz, többek közt a Gyászfeldolgozó Programról, illetve elérhetőség is megtalálható a weboldalon. Javasoljuk, hogy a gyász munkafüzeteket is tekintse meg, melyek szintén nagy segítséget jelenthetnek!