Sony Xperia 1 II áttekintés

A Sony Xperia 1 II a japán vállalat legújabb kísérlete egy teljeskörű okostelefonra, hogy versenyezzen az Apple, a Samsung és számos más növekvő Android versenytárs legjobbjaival.

[wp_ad_camp_1]

Ez a legjobb Sony okostelefon, amelyet egy ideje láthattunk, jelentős fejlesztésekkel néhány alapvető területen, de ez egy drága telefon, amelyet szűk demográfiai célokra terveztek. Gondoljon erre a Sony alternatívájaként a Samsung Galaxy S20 Ultra helyett, nem pedig a mindenütt jelen lévő Samsung Galaxy S20 vagy S20 Plus helyett. A Sony Xperia 1 II a cég eddigi legkifinomultabb dizájnját kínálja, miközben megtartja a négyzet alakú megjelenését. Visszatér egy csodálatos 4K kijelző is, amely olyan felbontást kínál, amelyet más okostelefonokon nem talál. A Sony 4K telefonjai az elmúlt időszakban küzdöttek az akkumulátor élettartamával kapcsolatban, de azt találtuk, hogy a Sony Xperia 1 II kiválóan teljesít, olyan akkumulátorral, amely legalább egy teljes napi normál használatot biztosít, és ha ön nem kemény felhasználó, még tovább is tarthat.

Erőteljes, csúcskategóriás chipkészlettel a hátulja alatt és az automatikus fényképezőgép üzemmódokkal, amelyek jobbak, mint amit a korábbi Sony termékeknél láthattunk, hozzáférést biztosít olyan csúcskategóriás funkciókhoz, mint az 5G-csatlakozás és a vezeték nélküli töltés. A telefon egyedisége azonban nem csak jót jelenthet. Nagyon speciális felhasználók számára készült – azok számára, akik hosszúkás képernyővel rendelkező telefont akarnak, és optimális élményt várnak el játék közben vagy filmnézés közben – és ennek következtében kissé nehézkes lehet a működés mindennapi használat során. Bár egyesek imádni fogják a külsőjét, egyértelmű, hogy ez nem egy olyan telefon, amelyet mindenki számára készítettek. Aztán itt van a vártnál magasabb ára. A Sony Xperia 1 II nem hibátlan, de egy ideje a cég legjobban teljesített telefonja, és azt mutatja, hogy még mindig versenyezhet az Android piaccal.