Speciális biztosítás külföldi utazáshoz

Külföldre nem csak nyaralás miatt lehet utazni, ezzel pedig az AXA Biztosító munkatársai is tökéletesen tisztában vannak. Éppen ezért az AXA online utasbiztosítási kínálatában a külföldi út során kívánt tevékenységgel kapcsolatban kiválasztható a legmegfelelőbb biztosítási típus, melyeket az alábbiakban be is mutatunk.

Biztosítás külföldi utazáshoz a külföldre készülő diákok számára is rendelkezésre áll! Az sem jelent problémát, ha a teljes tanulmányi időszakra van szükség biztosításra. Abban az esetben is javasolt biztosítást kötni, ha esetleg a kinti partnerintézmény helyi egészségbiztosítást nyújt, ugyanis ez csak az állami intézményekben nyújt fedezetet az alapellátásra. Nem csak tanulmány, hanem munkavégzés esetére is célszerű AXA online utasbiztosítást kötni, mégpedig az EXCELENT utasbiztosítást. Az EXCELENT utasbiztosítás nem csupán az utasra vonatkozik, hanem a munkához kapcsolódó tárgyakra is fedezetet nyújt. A biztostás megköthető saját részre, alkalmazottakra és kollégákra egyaránt. Ha már munka, akkor azt is meg kell említenünk, hogy a fizikai munkavégzés jóval nagyobb baleseti kockázatot hordoz magában. Az AXA lehetővé teszi, hogy kiegészítő biztosítás formájában a fizikai munkavégzésre is fedezetet nyújtson a biztosítás.

A külföldre utazók jelentős része a hazánkban is elérhető Európai Egészségbiztosítási Kártyát váltja ki. Sajnos sokan bele is nyugodnak abba, hogy ezzel mindent megtettek a kint lét alatti biztonság érdekében. A kártya azonban nem nyújt teljes fedezetet, ráadásul csak az állami intézményekben történő ellátásokra nyújt fedezetet, sőt ott sem mindegyikre. Éppen ezért érdemes inkább utasbiztosítást kötni a teljes fedezet érdekében. Bővebb információkat az axa-assistance.hu weboldalon talál!