Szállás Hévíz városában és környékén

A város 10 km-re található a Balaton északnyugati partjától. Gyógyfürdőiről és a Hévízi-tóról ismert. Minden olyan ember, aki szereti a meleg környezetet és a szép tájakat itt találja meg otthonát.

[wp_ad_camp_1]

Szállás Hévíz környékén elérhető a hevizszallas.com weboldalon, tehát nézzen be hozzánk még ma és mindent megtalál ami a hévízi szállásokkal kapcsolatos, ezért nem fogja megbánni ha ide látogat. Európa legnagyobb termálvizű tavát (4,44 ha) két folyó táplálja. Sok évtizedig tartott, mire ez kiderült. A termikus gyógyforrás egy földalatti karsztbarlangból származik. Hőmérséklete 41° C. A másik folyó, amelyből származik teljesen hideg. Így összekeverve körülbelül 34 fokos meleg vizet hoznak nyáron, télen 26 fokost. Szakértői becslések szerint mindkét forrás nagyon nagy teljesítményű (60–80 millió liter víz naponta), ami azt jelenti, hogy a tóban a víz 28 óránként változik. A természetes víztározó azonban nem nő nagyobbra, mert a vizet elvezetik a Balatonig. A tó iszapos feneke mindenféle organizmust virágzásra késztet – főleg a lótuszvirágot. Ez a virágzó tó sok állatnak ad otthont. A helyi emberek számára ez az állandó jövedelem helye.

A komplexum a tó fölé épül, vasbeton oszlopokon áll. Úgy néz ki, mint egy napozó teraszokkal bélelt lebegő szerkezet. A szerkezet közepe masszázsfúvókákkal ellátott belső termálmedencéket rejt. Át lehet úszni az egész komplexumot, csak a fából készült ajtókon keresztül kell megtalálni a helyes utat. Az útvonal az egyik torony alá vezetne, és a felszínen friss levegőt lélegzik be. A belső tér többnyire üvegből, valamint összecsukható ágyakkal ellátott teraszokból áll. A tó partján azonos stílusú építmények találhatók, amelyek öltözőként vagy higiénikus létesítményként szolgálnak. Összecsukható ágyak vannak a füves parton, valamint a tóhoz való hozzáférés is kiváló. Amennyiben többet tudna meg keresse fel a hevizszallas.com weboldalt.

Vélemények:

1. Ha Hévízre megyünk, akkor mindig a Lorabel Apartmanházat választjuk. Új és teljes körűen felszerelt apartmanok a Hévízi-tó közelében. Minden a közelben, boltok, éttermek, centrum és minden amire csak szükség lehet egy csodálatos pihenéshez, a legjobb áron.

2. Mindig is egy olyan helyet kerestem Hévízen, mint a Lorabel Apartmanház. A centrumban van, a Hévízi-tó közelében. Kiválóan felszerelt apartmanok, a személyzet is nagyon kedves és segítőkész.

3. Már több helyen is voltunk Hévízen, de a legjobb a Lorabel Apartmanház volt. Új, exkluzív, minden igényt kielégítő apartmanok a központban, a legjobb áron.

4. Már többen is ajánlották a Lorabel Apartmanházat és ezért választottuk ezt a helyet. Nagyon jó döntés volt. Tényleg nagyon szépek az apartmanok és nagyon jól felszereltek. Ami nagyon fontos, hogy nagyon közel van a Hévízi-tó, boltok éttermek.

5. Ha Hévíz, akkor Lorabel Apartmanház! Exkluzív és új apartmanok a centrumban, a Hévízi-tó közelében. Ingyenes parkolás, nagyon kedves személyzet, csend, nyugalom, felhőtlen kikapcsolódás, a legkedvezőbb áron.